ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ω ρε μηνύματα από τον Μεντιλίμπαρ – Φώναζε η αποστολή πως κάτι τρέχει

Ο Μενιλίμπαρ έβγαλε αποστολή - μήνυμα για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Ολυμπιακός: Ω ρε μηνύματα από τον Μεντιλίμπαρ – Φώναζε η αποστολή πως κάτι τρέχει

Ολυμπιακός: Ω ρε μηνύματα από τον Χοσέ Λουΐς Μενιλίμπαρ μέσα από την αποστολή των ερυθρόλευκων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Μενιλίμπαρ έβγαλε αποστολή για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, χωρίς του Φραν Ναβάρο και Γιώργο Μασούρα.

Ναβάρο και Μασούρας ήταν οι… χειτότεροι παίκτες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που έβγαλε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος τους ερυθρόλευκους.

Τόσο ο Ναβάρο, όσο και ο Μασούρας δεν είχαν… λόγο να είναι τόσο χάλια, καθώς θεωρητικά ήταν οι πιο ξεκούραστοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Μασούρα ν έχει παίξει λιγότερο από 40 λεπτά με την Άστον Βίλα.

Ηχηρό μήνυμα Μεντιλίμπαρ στους δύο παίκτες, καθώς ο Βάσκος προτίμησε τον κομμένο ήδη δανεικό Ζοβάνε Καμπράλ από τον Γιώργο Μασούρα ενώ στη θέση του Ναβάρο πήρε τον Γιόβετιτς που δεν είχε στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Καρβάλιο, Νέλσον, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Αποστολόπουλος, Πασχαλάκης, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Κάρμο, Φορτούνης, Όρτα, Παπαδούδης, Καμπράλ, Γιόβετιτς, Ντόη.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ τους έβαλε τιμωρία…

Μεντιλιμπαρ: Πάει για αριστερό μπακ έκπληξη μεγάλη – Τι δοκίμασε – Ο ρόλος του Ελίασον

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ω ρε μηνύματα από τον Μεντιλίμπαρ – Φώναζε η αποστολή πως κάτι τρέχει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.