MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 14/5: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος

Η 3η υποψηφιότητα στο Survivor μοιάζει εύκολη εκτίμηση. Ποιος θα είναι τελικά ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Survivor spoiler αποχώρηση 14/5: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος

Survivor spoiler αποχώρηση 14/5: Ώρα για τη 3η υποψηφιότητα στο Survivor.  Τρίτο αγώνισμα ασυλίας στη 19η εβδομάδα και καπάκι Συμβούλιο.

Ποιος θα είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Δεν είναι εύκολα τα Survivor spoiler. Είδατε τις τελευταίες μέρες τι έχει γίνει. Κλείνει την κάνουλα ο Ατζούν, ανεβαίνει η τηλεθέαση είναι η αλήθεια. Ειδικά τώρα που το αγώνισμα είναι μικτό, ζόρισε το πράγμα.

Οι Μπλε ήταν αυτοί που κέρδισαν τις δύο πρώτες ασυλίες στις μιξ αναμετρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας. Τελικώς, στο τρίτο αγώνισμα τρίτωσε το… μπλε και το Sportime έδωσε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε Live μετάδοση.

Survivor spoiler αποχώρηση 14/5: Αυτός ο 3ος υποψήφιος;

Τρομερά είναι τα τρία ματς ασυλίας της εβδομάδας, αφού όλα έχουν μετατραπεί σε ντέρμπι και κρίνονται στον πόντο. Όπως και το τελευταίο.

Με πρωταγωνιστή τον Φάνη ξανά σε flag race, οι Μπλε πέτυχαν επικό come-back και έστειλαν τους Κόκκινους στο συμβούλιο.

Οι Διάσημοι έβγαλαν Δώρα και Χριστόφορο στις δύο πρώτες ψηφοφορίες και πλέον το… τοπίο είναι ξεκάθαρο. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα είναι de facto στον τάκο.

Εκτός απροόπτου, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα είναι ο τρίτος υποψήφιος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler αποχώρηση 14/5: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα