ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Όλα τα βλέμματα στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός! Έτσι παίρνει το πρωτάθλημα η Ένωση!

Πραγματικός χαμός απόψε στη Super League, όπου μπορεί επιτέλους να έχουμε και επίσημα τον πρωταθλητή ή να πάρουμε νέα παράταση.
Super League: Όλα τα βλέμματα στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός! Έτσι παίρνει το πρωτάθλημα η Ένωση!

Μία αγωνιστική για γερά νεύρα είναι η 9η για τα playoffs της Super League, που μπορεί να έχουμε τη στέψει της ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα χρονικά, αφού έχουμε απόψε τρεις αναμετρήσεις, με το Λαμία – Άρης (18:00, Cosmote Sports 2HD) που δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον να ανοίγει την… αυλαία.

Οι δύο ομάδες ωστόσο θέλουν τη νίκη, προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και φυσικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει δοκιμές και να προετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Super League: Στέψη ή παράταση!

Από κει και πέρα στο ματς της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ (20:00, Cosmote Sports 1HD), στον πιο κομβικό αγώνα της βραδιάς.

Αρχικά η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας για δεύτερη σερί χρονιά και ο Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει την ομάδα του, μόνο γι΄αυτό τον σκοπό.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, θέλει όπως και πέρσι που το έκανε στον Παναθηναϊκό, να… κόψει τον πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, αφού δεν μπορεί ο ίδιος θα το διεκδικήσει μετά το στραβοπάτημα στην Τούμπα και να δείξει καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει νικήσει φέτος.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό (20:00, Novasports Prime), με μοναδικό στόχο τη νίκη και τίποτα άλλο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να περιμένει την ΑΕΚ να μη νικήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου με νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Άρη, να πάρει εκείνος το πρωτάθλημα.

Σίγουρα μιλάμε για την πιο ενδιαφέρουσα σεζόν που έχουμε δει στη Super League εδώ και πολλά χρόνια και όλοι οι οπαδοί παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Δείτε τη βαθμολογία και την επόμενη (τελευταία) αγωνιστική:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League: Όλα τα βλέμματα στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός! Έτσι παίρνει το πρωτάθλημα η Ένωση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.