ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός : Επιστρέφει ο Ρίτσαρντς και παίζει βασικός – Ξανά στην αποστολή ο Μασούρας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε τον Ρίτσαρντς στην αποστολή του Ολυμπιακού. Σε αυτή επέστρεψε και ο Μασούρας…
Ολυμπιακός : Επιστρέφει ο Ρίτσαρντς και παίζει βασικός – Ξανά στην αποστολή ο Μασούρας

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:00, Cosmote Sports) για τελειώσει θετικά τη Super League. Διότι, το θετικό αποτέλεσμα εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ρίτσαρντς είναι ξανά διαθέσιμος και θα πάρει φανέλα βασικό από τον Μεντιλίμπαρ πιθανότατα.

Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Άγγλος μπακ, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή. Ο Μασούρας είναι ξανά στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ. Θετικό γεγονός η επάνοδός του, μιας και η απόσταση Μασούρα – Ολυμπιακού έχει μεγαλώσει. Εξέτισε και επιστρέφει ο Ρέτσος. Αμφότεροι οι δύο Έλληνες παίκτες διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Ρέτσος θα παίξει σίγουρα στην αρχική ενδεκάδα, το αυτό ισχύει και για τον Ρίτσαρντς.

Ο Ροντινέι μοιάζει πιθανό να πάρει κάποιες ανάσες. Αν και ο τεχνικός του Ολυμπιακού σπάνια δεν έχει τον Βραζιλιάνο μπακ στο αρχικό σχήμα. Έσε και Όρτα θα παίξουν ξανά, αλλά πλέον υπάρχει και ο Ιμπόρα που επανέρχεται. Θα ήθελε ο Μεντιλίμπαρ να τον έχει στο αρχικό σχήμα από τη στιγμή που είναι τιμωρημένος ο Τσικίνιο, αλλά ίσως να μην ρισκάρει να τον βάλει από το ξεκίνημα.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Ολυμπιακός : Η αποστολή για τη Λεωφόρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός : Επιστρέφει ο Ρίτσαρντς και παίζει βασικός – Ξανά στην αποστολή ο Μασούρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…