ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Φορτούνης: Δεν ήταν καλός για άλλο ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν πέρασε απαρατήρητο

Κάτι... παθαίνει ο Κώστας Φορτούνης στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Κώστας Φορτούνης: Δεν ήταν καλός για άλλο ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν πέρασε απαρατήρητο

Ολυμπιακός: Δεν ήταν καλός για άλλο ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο αρχηγός του Ολυμπιακό και αυτό δεν πέρασε… απαρατήρητο.

Τρομερός ο Φορτούνης και εδώ και πάνω από 2 χρόνια ο παίκτης που έχει κουβαλήσει τον Ολυμπιακό στις πλάτες του περισσότερο από τον καθένα.

Όμως κάτι… παθαίνει ο Κώστας Φορτούνης στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν κάνει την διαφορά.

Όχι ότι δεν προσπάθησε ο Φορτούνης, αλλά από έναν παίκτη του επιπέδου του περιμένει κανείς να κάνει την διαφορά στα ντέρμπι.

Και για ένα ακόμα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η απόδοση του Φορτούνη δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στους ερυθρόλευκους.

Δικαίως έγινε αλλαγή από τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ ο Κώστας Φορτούνης, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος την περίοδο που δεν αγωνίζονταν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων, ενώ ο Στέβαν Γιόβετιτς που τον αντικατέστησε έβαλε το γκολ της ισοφάρισης για τους ερυθρόλευκους, με υπέροχη κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ποντένσε.






Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καραπαππάς: Άλλος άνθρωπος στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας – Τι έκανε

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: To μυστικό… του Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν έμεινε και τόσο… μυστικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Φορτούνης: Δεν ήταν καλός για άλλο ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν πέρασε απαρατήρητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.