ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επτά χαμένοι βαθμοί του Ολυμπιακού που του στέρησαν το πρωτάθλημα

Με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στους τελευταίους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος ενώ θέλεις τρεις νίκες, πρωταθλητής δεν γίνεσαι.
Οι επτά χαμένοι βαθμοί του Ολυμπιακού που του στέρησαν το πρωτάθλημα

Οκτώ ήττες και πέντε ισοπαλίες είχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα δηλαδή -24 βαθμούς από τις ήττες και -10 βαθμούς από τις ισοπαλίες.

Συνολικά 34 βαθμούς έχασε ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα (συγκέντρωσε 74 βαθμούς) και όμως το είχε στα χέρια του έως πριν τρεις αγώνες, όμως ποτέ δεν έκανε το 3Χ3 και έτσι δίκαια στέφθηκε πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, κάνοντας αυτός με τη σειρά του το 4Χ4 επί των μεγάλων αντιπάλων του.

Με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στους τελευταίους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος ενώ θέλεις τρεις νίκες, πρωταθλητής δεν γίνεσαι.

Ομως, το πρωτάθλημα για τους ερυθρόλευκους χάθηκε επί της ουσίας για επτά βαθμούς (σ.σ. δηλαδή να βρίσκονταν ο Ολυμπιακός στους 81 φέτος καθώς ο ΠΑΟΚ, πρωταθλητής με 80, είχε και την ισοβαθμία από τους ερυθρόλευκους).

Από το 2018 που ήταν το προηγούμενο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, ο τίτλος στο ελληνικό πρωτάθλημα κρίνεται στους 80 βαθμούς.

Ογδόντα βαθμούς είχε ο ΠΑΟΚ το 2018-2019 και 91 είχε ο Ολυμπιακός το 2019-2020 ενώ στους 90 ήταν οι βαθμοί των ερυθρόλευκων την περίοδο 2020-2021.

Στους 83 βαθμούς έφτασε ο Ολυμπιακός την περίοδο 2021-2022 και επίσης 83 βαθμούς συγκέντρωσε η ΑΕΚ την προηγούμενη περίοδο (2022-2023) όταν στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Στους 80 βαθμούς έφτασε φέτος (στην περίοδο 2023-2024) ο ΠΑΟΚ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Διαλέξτε ποιοι επτά βαθμοί στοίχισαν στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα και… αυτοί θα είναι. Ίσως να είναι και από τα παιχνίδια με Λαμία, Βόλο και Άρη.






Διαβάστε επίσης:

Ο Μεντιλίμπαρ παραδέχτηκε την αστοχία με τον Καρβάλιο αλλά έβγαλε το καπέλο στις αλλαγές του

Ζοάο Καρβάλιο: Ο παίκτης που κορόιδεψε τρεις προπονητές του Ολυμπιακού και τον Μεντιλίμπαρ για ένα ημίχρονο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι επτά χαμένοι βαθμοί του Ολυμπιακού που του στέρησαν το πρωτάθλημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.