ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται η λίστα που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ – Τι συνέβη με το κρυφό όπλο του Ολυμπιακού αξίας εκατομμυρίων

Ένα τεράστιο... παράθυρο στον Ολυμπιακό στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αγορά του πλανήτη.
Ολυμπιακός: Έρχεται η λίστα που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ – Τι συνέβη με το κρυφό όπλο του Ολυμπιακού αξίας εκατομμυρίων

Έρχεται ή για την ακρίβεια έγινε ήδη… κουβέντα για τη λίστα από την Βραζιλία που περιμένει ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ για να ξεκινήσει το μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Στη γενική συνέλευση της Ρίο Άβε έγινε γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών του πορτογαλικού κλαμπ, το οποίο με έναν απίστευτο δεύτερο γύρο έφτασε από ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό από τη Liga Portugal, να τερματίσει τελικά στην 11η θέση και μάλιστα με αήττητο σερί 13 αγώνων.

Η επίσημη εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Ρίο Άβε, άνοιξε όμως ένα τεράστιο… παράθυρο στον Ολυμπιακό στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αγορά του πλανήτη αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ρίο Άβε διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίκτυα ταλέντων στην Βραζιλία και ο Ολυμπιακός (σ.σ. όπως και η Νότιγχαμ Φόρεστ) είναι πλέον… ενήμερος για τις δυνατότητες και άμεσα… εμπλεκόμενος.

Η σκέψη για την αγορά της Ρίο Άβε είχε ως βάση αυτόν ακριβώς τον παράγοντα. Ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ταυτόχρονη παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πορτογαλική ομάδα, να αποκτήσουν πρόσβαση στο… ποδοσφαιρικό χρυσάφι που κρύβεται στη Βραζιλία.

Και οι ερυθρόλευκοι δεν θα άφηναν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ήδη η λίστα με τα πρώτα ονόματα φτάνει (σ.σ. κατά κάποιους έφτασε) στον Πειραιά, με τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ να ενημερώνεται για τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από τους Πορτογάλους.

Το δρομολόγιο θα είναι για κάποιους παίκτες το Ρίο Άβε – Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ, για άλλους κατευθείαν ο Ολυμπιακός ενώ και η Φόρεστ έχει σκοπό να επενδύσει από φέτος στις ακαδημίες της, οπότε κάποιοι Βραζιλιάνοι θα βρεθούν και στο Νησί. Και να σημειωθεί πως για όλον αυτόν τον σχεδιασμό πλήρως ενήμερος αν όχι καταλυτικός παράγοντας είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο μεγαλύτερος ατζέντης του κόσμου, Πορτογάλος και με άριστες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έτσι πήρε τον υπερ-μπακ Κοστίνια ο Ολυμπιακός – Είναι από τους καλύτερους στην Πορτογαλία

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Κάρμο και πώς μπορεί να μείνει έναν χρόνο ακόμα στον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έρχεται η λίστα που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ – Τι συνέβη με το κρυφό όπλο του Ολυμπιακού αξίας εκατομμυρίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.