ΔΙΕΘΝΗ

Χάρι Κέιν: Απίστευτη κυριαρχία σε μία καταστροφική χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου!

Η Μπάγερν Μονάχου απέτυχε παταγωδώς, αλλά ο Χάρι Κέιν έκανε ακόμα μία φανταστική σεζόν.
Χάρι Κέιν: Απίστευτη κυριαρχία σε μία καταστροφική χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου!

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να πήγε στη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου για να κατακτήσει τίτλους, ωστόσο ήταν αρκετά άτυχος φέτος.

Έπεσε κόντρα στην καλύτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν της ιστορίας, μίας ομάδας που δημιούργησε ο Τσάμπι Αλόνσο και πήρε αήττητη τη Bundesliga, ενώ είναι έτοιμη και για δύο τελικούς, αυτόν του Europa League και του Κυπέλλου Γερμανίας.

Έτσι η Μπάγερν Μονάχου, έκανε μία καταστροφική χρονιά, χάνοντας μετά από 11 χρόνια το πρωτάθλημα, ενώ αποκλείστηκε αν και δύσκολα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Ωστόσο αυτό δε χάλασε τα στατιστικά που είχε ο Χάρι Κέιν, αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Transfermarkt ο Άγγλος, έκανε την καλύτερη χρονιά σε προσφορά τερμάτων στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα και μάλιστα με τεράστια διαφορά.

Βρίσκεται στη Νο1 θέση, έχοντας 32 παιχνίδια με 44 γκολ και ασίστ συνολικά, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο Εμπαπέ που έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν πλέον, με 29 συμμετοχές και 34 γκολ και τελικές πάσες, κάτι που δείχνει την τεράστια αυτή διαφορά.

Από κει και πέρα στην 5άδα βρίσκεται ο Πάλμερ της Τσέλσι με 33 γκολ και ασίστ, ενώ ακολουθεί ο Χάαλαντ με 32 και ο Γουότκιτς της Άστον Βίλα που έπαιξε και κόντρα στον Ολυμπιακό με 32 και αυτός.

Δείτε τη σχετική λίστα και την κορυφή του Χάρι Κέιν:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάρι Κέιν: Απίστευτη κυριαρχία σε μία καταστροφική χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.