ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελ Κααμπί: Διαφωνία Νικολακόπουλου, Πανούτσου – Με 500 χιλιάδες τον χάνει ο Ολυμπιακός είπε ο Καρπετόπουλος!

Συζητήθηκε πολύ έντονα η περίπτωση του Ελ Κααμπί ανάμεσα στον Κώστα Νικολακόπουλο και Καρπετόπουλο – Πανούτσο.
Ελ Κααμπί: Διαφωνία Νικολακόπουλου, Πανούτσου – Με 500 χιλιάδες τον χάνει ο Ολυμπιακός είπε ο Καρπετόπουλος!

Όλα τα νέα που έχει ο Ολυμπιακός και το… καυτό θέμα με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Bwin Sport FM.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» βγήκε στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, κάνοντας μία μίνι ανασκόπηση της χρονιάς στη Super League 1.

Φυσικά στη συνέχεια τόνισε ότι η ομάδα προετοιμάζεται και είναι τελείως focus στον τελικό του Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να σχεδιάζει το πώς θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στη Φιορεντίνα.

Μιλώντας για Ολυμπιακό δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε όλες τις μεταγραφικές φήμες που υπάρχουν για την ομάδα τις τελευταίες ώρες, με αρκετά ονόματα ήδη να έχουν γραφτεί.

Ελ Κααμπί: Χαμός και ένταση με τον Πανούτσο!

Ωστόσο η ένταση ανέβηκε και άρχισαν οι διαφωνίες, όσον αφορά τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και αν ο Ολυμπιακός θα συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο μαζί του.

Ο Μαροκινός έχει κάνει διαστημική χρονιά, με 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 32 τέρματα και δίνοντας τρεις τελικές πάσες.

Έτσι ο Αντώνης Πανούτσος ρώτησε ξεκάθαρα για τον αν θα μείνει ο παίκτης και μετά το καλοκαίρι και ο Κώστας Νικολακόπουλος, τόνισε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και δεν υπάρχει ανησυχία από την ομάδα.

Μάλιστα υπήρξε και κόντρα ανάμεσα στους δύο με κάποιες ειρωνείες, με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να παρεμβαίνει και να λέει ότι όποιος δώσει 500 χιλιάδες ευρώ, μπορεί να πάρει τον παίκτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελ Κααμπί: Διαφωνία Νικολακόπουλου, Πανούτσου – Με 500 χιλιάδες τον χάνει ο Ολυμπιακός είπε ο Καρπετόπουλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.