MEDIA

Οι φήμες αποχώρησης του Φάνη Μπολέτση από το Survivor και τι πραγματικά ισχύει

Τραυματισμός για τον Φάνη Μπολέτση στο Survivor και φημολογία αποχώρησης από το παιχνίδι. Τι ισχύει και τι συνέβη με τον παίκτη των Μαχητών.
Οι φήμες αποχώρησης του Φάνη Μπολέτση από το Survivor και τι πραγματικά ισχύει

Παραλίγο να έχουμε την απόλυτη καταστροφή στο Survivor. Τέτοια θα ήταν αν θα είχαμε αποχώρηση του Φάνη Μπολέτση. Ο παίκτης των Μαχητών είναι τραυματίας. Θα δούμε το πώς χτυπάει στο επεισόδιο της Τετάρτης και τι θα γίνει με το μέλλον του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Ο Φάνης Μπολέτσης είναι ενδεχομένως ο καλύτερος παίκτης στο Survivor 2024. Μόνο η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια. Αυτοί οι δύο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο παιχνίδι. Αυτοί θα πάνε Γαλάτσι. Εκτός και γίνει κάτι αναπάντεχο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε πολύ στο Twitter πως ο Φάνης Μπολέτσης αποχωρεί από το Survivor. Με σιγουριά διαδόθηκε η συγκεκριμένη φήμη. Ειδικά στα social media δεν θέλει και πολύ να γίνει η ζημιά και να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο.

Ο Φάνης Μπολέτσης συνεχίζει στο παιχνίδι κανονικά. Τι έγινε όμως και φτάσαμε σε τέτοια φημολογία; Ποιος ο λόγος και έγινε όλο αυτό; Ο παίκτης των Μαχητών είναι τραυματίας. Για την ακρίβεια, στον αγώνα για την 4η ασυλία που θα δούμε την Τετάρτη, χτυπάει στον ώμο του. Αποχωρεί και δεν συνεχίζει στο παιχνίδι.

Αλλά μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει ο Φάνης, ο οποίος βρέξει χιονίσει κερδίζει όπως έχουμε πει. Στον αγώνα επάθλου που θα δούμε την ερχόμενη Πέμπτη θα αγωνιστεί κανονικά. Με άλλα λόγια, λήξη συναγερμού.

Σημαντική εξέλιξη είναι αυτή. Διότι, ο Φάνης είναι βασικός λόγος να βλέπει κανείς το παιχνίδι. Παίκτης που θέλει το έπαθλο. Σε αυτή τη φάση του Survivor, Φάνης, Δαλάκα και Γκιουλέκας πρέπει να πάνε ως το τέλος…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Τι έγινε με τον Φάνη στο Survivor

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι φήμες αποχώρησης του Φάνη Μπολέτση από το Survivor και τι πραγματικά ισχύει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!