ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν δικαιώθηκε πανηγυρικά και αυτό έγινε την καλύτερη στιγμή

Και μέσα σε όλα έρχεται και η επιβεβαίωση του Sportime.
Ολυμπιακός: Ο Κορδόν δικαιώθηκε πανηγυρικά και αυτό έγινε την καλύτερη στιγμή

Ο Αντόνιο Κορδόν ήταν σίγουρος για το ξεπέταγμα του Σαντιάγκο Έσε στον Ολυμπιακό και φαίνεται φέτος θα είναι η χρονιά του νεαρού Αργεντίνου αμυντικού χαφ.

Παίκτες 22 χρονών με τα στοιχεία του Έσε, τα τρέξιματά του και την συμπεριφορά του στο γήπεδο δεν βρίσκεις εύκολα στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός, μετά από επιμονή του Αντόνιο Κορδόν, επέμεινε στην απόκτηση του νεαρού Αργεντίνου το περασμένο καλοκαίρι, με τον Έσε να παίρνει τη φανέλα βασικού στο… σπίτι του.

Τα τρομερά παιχνιδια σε Ελλάδα και Ευρώπη εκτόξευσαν την τιμή του Έσε από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. τόσα έδωσε ο Ολυμπιακός για το 90% των δικαιωμάτων του) στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Τώρα, ο Έσε συμμετέχει με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena και αναμένεται να στρέψει επάνω του το βλέμμα των σημαντικότερων και… πλουσιότερων κλαμπ της Ευρώπης.

Και μέσα σε όλα τα παραπάνω έρχεται και η επιβεβαίωση του Sportime για την επίσημη κλήση του στην προεπιλογή για τα φιλικά του Ιουνιου με την K23 της Αργεντινής, που θα κατέβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η συμμετοχή του Σαντιάγκο Έσε στους Ολυμπιακούς θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη και έτσι ο νεαρός Αργεντίνος θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει και άλλο την ποδοσφαιρική του αξία, η οποία εκτιμάται πάνω από 16 εκατ. ευρώ.

Όχι και άσχημα, με τον Αντόνιο Κορδόν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, όπως κάνει πάντα όταν του βγαίνει το… σύστημα Κορδόν, δηλαδή η ανακάλυψη ενός παίκτη, η αγορά του χαμηλά και η πωλησή του υψηλά, μετά την εκτόξευση της αξίας του.

Διαβάστε επίσης:

Ελ Κααμπί: Διαφωνία Νικολακόπουλου, Πανούτσου – Με 500 χιλιάδες τον χάνει ο Ολυμπιακός είπε ο Καρπετόπουλος!

Ολυμπιακός: Έρχεται η λίστα που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ – Τι συνέβη με το κρυφό όπλο του Ολυμπιακού αξίας εκατομμυρίων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Κορδόν δικαιώθηκε πανηγυρικά και αυτό έγινε την καλύτερη στιγμή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.