ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ανάλυση της Φιορεντίνα σήμανε συναγερμό για το που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ο Ολυμπιακός

Δεν είναι εύκολη η Φιορεντίνα και κάνει λάθος όποιος το πιστεύει αυτό.
Η ανάλυση της Φιορεντίνα σήμανε συναγερμό για το που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ο Ολυμπιακός

Η ανάλυση της Φιορεντίνα, καθώς και οι παρατηρήσεις του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τους Ιταλούς, σήμανε… συναγερμό στον Ολυμπιακό.

Αιτία η δεξιά πλευρά… φωτιά της Φιορεντίνα, οι οποία αναμένεται να ταλαιπωρήσει το αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων. Εκεί όπου αναμένονταν να παίξει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με τους ερυθρόλευκους.

Όμως, το γεγονός ότι στι 29 Μαΐου ο Ορτέγκα θα συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα χωρίς αγώνα στα πόδια του, σήμανε… ρεντ αλάρμ.

Ο Ντοντό στα δεξιά της άμυνας της Φιορεντίνα, ένας μπακ αξίας 20 εκατ. ευρώ που μοιάζει με το Ροντινέι αλλά και ο Νίκο Γκονζάλες μπροστά του με τον Αρτούρ Μέλο, ο οποίος έφτασε να στοιχίζει 70 εκατ. ευρώ όταν αγωνίζονταν στην Μπαρτσελόνα, δεν… αστειεύονται.

Έτσι, ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει τον Κίνι, ο οποίος με την εμπειρία του παίρνει καλύτερες αμυντικές θέσεις από τον Ορτέγκα.

Ίσως η επιλογή του Κίνι να στοιχίσει σε ανάπτυξη στον Ολυμπιακό, όμως δεν… παίζει με αυτά ο Μεντιλίμπαρ, γι αυτό κάνει δεύτερες σκέψεις.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός ο παίκτης «κάηκε» – Δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν δικαιώθηκε πανηγυρικά και αυτό έγινε την καλύτερη στιγμή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ανάλυση της Φιορεντίνα σήμανε συναγερμό για το που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.