ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εντολή Μαρινάκη σε Μέντες: Για ποιον του είπε «πες μου πόσα θες»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε... ξεκάθαρο μήνυμα.
Εντολή Μαρινάκη σε Μέντες: Για ποιον του είπε «πες μου πόσα θες»

Εντολή Μαρινάκη σε Μέντες: Για ποιόν του είπε «πες μου πόσα θες» για να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε… ξεκάθαρο μήνυμα στον Ζόρζε Μέντες, ότι θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να κλείσει στον Ολυμπιακό με κανονική μεταγραφή ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει ο Ποντένσε στο Λιμάνι, με τον 28χρονο Πορτογάλο να έχει… τρέλα με τους ερυθρόλευκους.

Έτσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τον Ζόρζε Μέντες να του πει πιο είναι το ακριβές ποσό που χρειάζεται ώστε να υπογράψει τον Ποντένσε. Δεν θα μπει καν σε διαπραγμάτευση ο Μαρινάκης, πόσα, τόσα, ορίστε, θα είναι η υπόθεση της μεταγραφής του Ποντένσε, ο οποίος στον Ολυμπιακό βρήκε το αγωνιστικό λιμάνι του.

Θυμίζεται ότι ο Ποντένσε αγωνίζεται δανεικός από τη Γουλβς, με οψιόν, αγοράς (λέγεται πως βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ), ενώ στην αγγλική ομάδα λύνει και… δένει ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης.

Διαβάστε επίσης:

Η ανάλυση της Φιορεντίνα σήμανε συναγερμό για το που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ο Ολυμπιακός

Αυτός ο παίκτης «κάηκε» – Δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εντολή Μαρινάκη σε Μέντες: Για ποιον του είπε «πες μου πόσα θες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.