ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί άμεσα τον Αντόνιο Κορδόν

Έκεί ο Κορδόν θα πρέπει να αναλάβει δράση.
Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί άμεσα τον Αντόνιο Κορδόν

Ο Ολυμπιακός και ο Αντόνιο Κορδόν ίσως συνεργαστούν πάλι από κοντά το καλοκαίρι, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από τον Ισπανό, εκτός από τον επιτελικό του ρόλο και στις τρεις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακός, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρίο Άβε).

Ο Αντόνιο Κορδόν χρειαστεί ίσως να βοηθήσει στην αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών που θα αποφασιστεί να φύγουν από τον Ολυμπιακό.

Με τον Μεντιλίμπαρ θα θέλει να δουλέψει με έως 28 ποδοσφαιριστές (σ.σ. μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες), σημαίνει πως από το τωρινό ρόστερ των ερυθρόλευκων, συμπεριλαμβανομένων και των δανεικών και αυτών που πρόκειται να έρθουν.

Συνολικά ο Ολυμπιακός διαθέτει 31 ποδοσφαιριστές (σ.σ. χωρίς τους τερματοφύλακες) που έχουν πιθανότητες να αγωνίζονται τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό, με τους 4+2 μικρούς πάμε στους 37.

Άρα για να βγει το νούμερο που θέλει ο Μεντιλίμπαρ πρέπει να αποχωρήσουν 12-13 παίκτες χωρίς να λογαριάζονται αυτοί που θα έρθουν με μεταγραφή.

Πρόκειται για παίκτες που με κάποιους από αυτούς πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση ή να βρεθεί ομάδα να παραχωρηθούν. Και εκεί ο Κορδόν θα πρέπει να αναλάβει δράση.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Παίκτης που πήγαινε για βασικός ενημερώνεται πως φεύγει

Ιβάν Μπρνιτς: Άσχημη εξέλιξη για το νεαρό Κροάτη – Γιατί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί άμεσα τον Αντόνιο Κορδόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.