ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Γκαρθία : Σαν να είναι παίκτης του Ολυμπιακού…

Αν και πολύ νωρίς μοιάζει πολύ πιθανό πια ο Ντάνι Γκαρθία να είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν…
Ντάνι Γκαρθία : Σαν να είναι παίκτης του Ολυμπιακού…

Ο Ντάνι Γκαρθία θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού; Πολύ νωρίς να κάνουμε τέτοια κουβέντα. Ωστόσο, αυτό το σενάριο μοιάζει και το πιθανότερο πλέον.

Μάη μήνα μεταγραφή… ούτε ο Ολυμπιακός δεν κάνει που λέει ο λόγος. Εν μέρει ισχύει αυτό. Διότι, ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του μόνο τον τελικό του Conference League και τίποτε άλλο. Πολλά θέματα υπάρχουν σε εκκρεμότητα, όμως είναι σε δεύτερη μοίρα όλα. Μετά τον τελικό θα αρχίσουν οι όποιες συζητήσεις και αναλύσεις για τη νέα σεζόν και τα αγωνιστικά θέμα.

Ωστόσο, μία υπόθεση μοιάζει να είναι σχετικά προχωρημένη. Τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο. Διότι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε χρόνο αυτές τις μέρες εκτός από το ματς με την Φιορεντίνα να κάνει κάποιες πρώτες σκέψεις για το ρόστερ της νέας σεζόν. Κι από τη στιγμή που ο Ιμπόρα θα επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Ισπανός τεχνικός έχει λοκάρει ήδη τον διάδοχό του.

Αυτός είναι ο Ντάνι Γκαρθία. Ο 34χρονος μέσος ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχει προτάσεις από τη La Liga για να μείνει εκεί, όμως ο Μεντιλίμπαρ έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του. Η συνύπαρξή τους στην Εϊμπάρ και το γεγονός πως στον Ολυμπιακό θα πάρει λίγο περισσότερα χρήματα από τις προσφορές που έχει, τον φέρνουν στον Πειραιά.

Σε σημείο που για πολλούς (σε Ολυμπιακό και Ισπανία) ο Βάσκος μέσος είναι ήδη παίκτης της ομάδας του Πειραιά. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης, όπως και ο προπονητής του Ολυμπιακού, το συγκεκριμένο ζήτημα θέλουν να το κλείσουν χωρίς χρονοτριβή…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντάνι Γκαρθία : Σαν να είναι παίκτης του Ολυμπιακού…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.