MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 27-5: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Κλειδωμένο spoiler για το ποιος παίκτης θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση μονομάχος στο Survivor.
Survivor spoiler αποχώρηση 27-5: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 27-5: Είναι η 22η εβδομάδα του Survivor η τελευταία με ομαδικά αγωνίσματα; Πιθανότατα, ναι. Ποιος θα είναι, λοιπόν, ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Σχετικά είναι τα Survivor spoiler σε αυτό το κομμάτι. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και ο λόγος είναι συγκεκριμένος. Οι επιλογές είναι ελάχιστες. Διότι, Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ήδη μονομάχοι. Περιμένουμε να δούμε πότε θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Οι Διάσημοι έχασαν την πρώτη ασυλία. Αυτό σημαίνει πως έβγαλαν ήδη έναν παίκτη σε μονομαχία. Αυτός είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης. Με άλλα λόγια, λίγοι παίκτες μένουν σαν επιλογές.

Αν συνυπολογίσουμε δε, πως Κατερίνα Δαλάκα από την κόκκινη ομάδα και Φάνης Μπολέτσης από τους μπλε δεν θα πάρουν ψήφους, τότε δεν μένουν και πολλά να πούμε.

Αν χάσουν οι Διάσημοι, ο Γιώργος Γκιουλέκας θα είναι στον τάκο.

Από τους Μαχητές, Ντάνιελ Νούρκα ή Σταμάτης Ταλαδιανός.

Ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία απόψε στο Survivor 2024. Ποιος θα είναι στον τάκο όμως;

Survivor spoiler αποχώρηση 27-5: Αυτός ο 2ος υποψήφιος!

Οι Διάσημοι κερδίζουν την 2η ασυλία και πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού. Οι Μαχητές πρέπει να βγάλουν παίκτη για μονομαχία αυτή τη φορά.

Τι θα επιλέξουν οι μπλε για 2ο υποψήφιος προς αποχώρηση;

Σταμάτης ή Ντάνιελ θα είναι η επιλογή τους;

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Ντάνιελ φέρνει πολλές νίκες τελευταία. Με άλλα λόγια, ο παίκτης των Μαχητών δεν αποτελεί επιλογή όταν φτάνει η ώρα της ψηφοφορίας.

Η ενημέρωση ήταν οριστική.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler αποχώρηση 27-5: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!