ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπαρτζώκας το πήρε απόφαση! Ντόρσεϊ αντί Κάνααν!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα για την επόμενη σεζόν αντί του Κάνααν, που όλα δείχνουν πως φεύγει
Ο Μπαρτζώκας το πήρε απόφαση! Ντόρσεϊ αντί Κάνααν!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φαίνεται πως είναι στον δρόμο για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Επίσημα δεν μπορεί να περιμένει κανείς πολλά. Παρά μόνο διαψεύσεις. Ειδικά από την στιγμή, που ο Ολυμπιακός δεν μπήκε στον τελικό. Και ο αιώνιος αντίπαλος Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του 7ου Ευρωπαϊκού.

Όλα αυτά δεν είναι ασύνδετα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν για τον τίτλο στην Basket League. Έχει μεγάλη σημασία πλέον ποιος θα το πάρει. Θα κρίνει πολλά. Σε σχεδιασμό και μη.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Μπαρτζώκας την έχει πάρει την απόφαση. Ο Κάνααν αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Σπουδαίος σκόρερ, τίμιος αλλά θα μείνει το ναι μεν αλλά. Δεν ήταν ηγέτης. Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος ομάδων της Euroleague. Η Μπολόνια είναι η πρώτη που ακούστηκε.

Ο Ντόρσεϊ και με τη συμπεριφορά του στον μικρό τελικό, άνοιξε τον δρόμο. Φιλικός απόλυτα με τους πρώην συμπαίκτες του. Και εκτός αυτών, φαίνεται να έχει αντιληφθεί πως στον Πειραιά μπορεί να παίξει το καλύτερο του μπάσκετ. Στο NBA δεν πήρε ποτέ χρόνο και ευκαιρίες. Αυτές που θα ήθελε. Στη Φενέρ σα να μην τον εμπιστεύονταν. Θέλει να νιώθει πως είναι σημαντικός. Ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζώκας θα του το δώσουν.

Σημαντικό, πως και ο Παναθηναϊκός δε θα ασχοληθεί όπως όλα δείχνουν με την περίπτωσή του. Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχε ακουστεί έντονα πως θα του έδιναν μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που ήταν/είναι σε θέση να προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Ακόμα η σεζόν έχει δρόμο αλλά ο σχεδιασμός πρέπει να τρέξει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπαρτζώκας το πήρε απόφαση! Ντόρσεϊ αντί Κάνααν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.