ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το 7ο αστέρι

Το ποστάρισμα που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό.
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το 7ο αστέρι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το πίστευε, το προσπάθησε πολύ και δικαιώθηκε βλέποντας τον Παναθηναϊκό να ράβει το έβδομο αστέρι.

Πολλοί δεν περίμεναν αυτό που έκανε μετά το τέλος του αγώνα. Ο Σλούκας του έδωσε να σηκώσει το τρόπαιο κι εκείνος έφυγε τρέχοντας.

Μετά το τέλος του αγώνα και κυρίως όταν έπεσαν οι σφυγμοί, τα stories στο Instagram έδιναν και έπαιρναν. Είναι ούτως ή άλλως πολύ ενεργός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μεταξύ άλλων υποσχέθηκε πως νέο τραγούδι στον Νίνο.

Ωστόσο, το πρώτο του ποστάρισμα το έκανε μετά την έλευση της «πράσινης» αποστολής και την αποθέωση που γνώρισε στο ΟΑΚΑ από χιλιάδες κόσμο.

«Μια παρέα ανθρώπων του “αποτελέσματος” χθες έδωσαν ένα μάθημα σε όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα και κυρίως σε εμάς τους Έλληνες: «θέτεις τον στόχο, κόβεις τα πολλά τα λόγια, ορκίζεσαι στον εαυτό σου ότι θα πετύχεις τον στόχο και όσο κόντρα και να σου πάνε (ακόμα καλύτερα να σου πάνε κόντρα – γιατί είναι δείγμα ότι είσαι στον σωστό δρόμο) με στωικότητα και σεβασμό τον πετυχαίνεις! Ποτέ με σταματάς να ονειρεύεσαι!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι πως έκανε τα πάντα για να γίνει ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής. Επομένως, αυτή είναι η δική του στιγμή, των παικτών και του τεχνικού τιμ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το 7ο αστέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.