ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ατάκα του Μπαρτζώκα για Σλούκα που έδωσε τη Euroleague στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την απόφασή του για τον Κώστα Σλούκα έφερε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης!
Η ατάκα του Μπαρτζώκα για Σλούκα που έδωσε τη Euroleague στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός χρυσοπλήρωσε τον Κώστα Σλούκα και εκείνος τον έστειλε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας τον τίτλο του MVP του Final Four της Euroleague.

Από το καλοκαίρι γινόταν λόγος για το γεγονός πως ο 34χρονος άσος πάει να γίνει Βασίλης Σπανούλης από την ανάποδη, κάτι που εν τέλει πέτυχε σε μεγάλο βαθμό.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνειδητοποίησε πως τελικά η Euroleague έρχεται με παίκτες εγωιστές όπως ο Σλούκας. τον οποίο σύμφωνα με αρκετούς έκανε… δώρο στο «τριφύλλι».

Ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξή του είχε αναφερθεί στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα και για το αν είχε θέμα με τον χρόνο συμμετοχής.

«Κάθε παίκτης θέλει να παίζει περισσότερο. Όλοι αξίζουν. Ο προπονητής πρέπει να διαχειριστεί μία κατάσταση. Εμείς με τον τρόπο που το διαχειριστήκαμε, αν κρίνουμε με βάση το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κάναμε καλά.

Το γεγονός ότι είχαμε λιγότερους τραυματισμούς, σημαίνει ότι αν έναν παίκτη τον χρησιμοποιείς και με βάση την ηλικία, την καταπόνηση, την σωματοδομή, το ιστορικό.

Εγώ έχω μία γραφική παράσταση που λέει ότι τους περισσότερους τραυματισμούς τους είχαν οι γκαρντ. Ο Σλούκας όταν παίζει παίρνει όλες τις αποφάσεις. Το κατευθύνει αυτός, άρα δεν έχει την ίδια καταπόνηση. Θα πάρει κάθε Πικ εν Ρολ. Επίσης, τον χτυπάνε όλες οι ομάδες αμυντικά. Ο προπονητης πρέπει να φροντίσει οι παίκτες να μείνουν υγιείς

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι εκπληκτικός παίκτης και για αυτό έχει τα κλειδιά της ομάδας όταν παίζει. Έχει τον ίδιο ρόλο που είχε στην Φενέρ και τώρα είναι 33 ετών ενώ εκεί ήταν 27», είχε πει μεταξύ άλλων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ατάκα του Μπαρτζώκα για Σλούκα που έδωσε τη Euroleague στον Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.