ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: Η όρεξη άνοιξε – Σκάνε μεταγραφικές βόμβες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανέφερε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης και ο στόχος του είναι να τον διατηρήσει εκεί.
Γιαννακόπουλος: Η όρεξη άνοιξε – Σκάνε μεταγραφικές βόμβες

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός μετά το φινάλε του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η ατάκα αυτή αποτυπώνει πλήρως το πώς το βλέπει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν αυτό που έλεγε το αφεντικό του Παναθηναϊκού ήταν πως ο στόχος ήταν η επιστροφή στο Final Four και σταδιακά η δημιουργία μίας ομάδας που θα κυριαρχεί στην Ευρώπη.

Ίσως να μην περίμενε ούτε εκείνος ότι η Euroleague θα έρθει από την πρώτη σεζόν αυτής της νέας προσπάθειας. Ωστόσο, ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του διέλυσαν τα προγνωστικά και εξέπληξαν όλη την Ευρώπη.

Οι πανηγυρισμοί θα κοπάσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς ακολουθούν οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Ο Κώστας Σλούκας, άλλωστε, έστειλε το μήνυμά του. Θέλει και αυτό τον τίτλο, όπως τον θέλουν και οι συμπαίκτες του.

Δεδομένο, όμως, είναι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μένει εδώ. Στα τέλη του 2023 είχε τονίσει πως το καλοκαίρι θα σκάσουν δύο βόμβες. Αυτό δεν έχει μείνει στο περιθώριο. Κάποιοι λένε πως στα Final Fοur το timing είναι ιδανικό για να κάνει κανείς επαφές με παίκτες και μάνατζερ. Ενδεχομένως ο Παναθηναϊκός να το εκμεταλλεύτηκε στο Βερολίνο, το οποίο ήταν για ένα τριήμερο η πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι πως με τον ενθουσιασμό που υπάρχει εντός και εκτός ομάδας, άπαντες θέλουν ανάλογη συνέχεια. Και πρώτος όλων ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, ο οποίος ήδη κάνει τις κινήσεις του εν όψει καλοκαιριού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννακόπουλος: Η όρεξη άνοιξε – Σκάνε μεταγραφικές βόμβες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.