ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ! Γυναίκα μαχαιρώθηκε στην κοιλιά από τον πρώην άντρα της στη Νίκαια! Ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

ΕΚΤΑΚΤΟ! Σοβαρό περιστατικό στη Νίκαια με γυναίκα μαχαιρωμένη στην κοιλιά, σοβαρό ενδοοικογενειακό θέμα εν όψει
ΕΚΤΑΚΤΟ! Γυναίκα μαχαιρώθηκε στην κοιλιά από τον πρώην άντρα της στη Νίκαια! Ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

ΕΚΤΑΚΤΟ! Άκρως ανατριχιαστικό και πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό στη Νίκαια. Γυναίκα βρίσκεται με μαχαίρι στην κοιλιά και έχουν κινητοποιηθεί οι Αρχές. Η γυναίκα είναι χτυπημένη και σπεύδει άμεσα ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πρόκειται για άκρως σοβαρό περιστατικό. Πρόκειται για θέμα ενδοοικογενειακής βίας. Έρχεται και αυτό δηλαδή να προστεθεί στα δεκάδες περιστατικά ανάλογα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Είναι ένα ζήτημα που φυσικά και αναμένεται να απασχολήσει τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Το θέμα είναι η γυναίκα να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν τούτο, πως η γυναίκα μαχαιρώθηκε στην κοιλιά από τον πρώην συζυγό της στην περιοχή της Νίκαιας.

Η Αστυνομία έπσευσε στο σημείο, όπως είναι φυσικό, και μετά από αναζήτηση προχώρησε στη σύλληψη του πρώην άνδρα της άτυχης γυναίκας. Η σύλληψη έγινε στην οδό Αρτέμιδος.

Το απίστευτο είναι πως ο εν λόγω άνδρας είχε απασχολήσει τις αρχές για το ίδιο θέμα και στο παρελθόν. Μια φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος. Όλες οι περιπτώσεις για ενδοοικογενειακή βία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΟ! Γυναίκα μαχαιρώθηκε στην κοιλιά από τον πρώην άντρα της στη Νίκαια! Ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.