VIRAL

Χαμός στο Σχοινιά: Μεγάλη ανατροπή με τις δύο γυναίκες που έβγαλαν ρούχα και μαγιό και τις έβγαζαν φωτογραφίες;

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πλήθος ατόμων που φωτογράφιζαν και τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τις δύο γυναίκες.
Χαμός στο Σχοινιά: Μεγάλη ανατροπή με τις δύο γυναίκες που έβγαλαν ρούχα και μαγιό και τις έβγαζαν φωτογραφίες;

Διαβάσατε την Κυριακή στο Sportime για τις δύο γυναίκες που εθεάθησαν στον Σχοινιά χωρίς ρούχα και μαγιό να κάνουν βόλτα το σκύλο τους.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πλήθος ατόμων που φωτογράφιζαν και τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τις δύο γυναίκες, οι οποίες έφυγαν τρέχοντας από το σημείο.

Τα πράγματα όμως πιθανώς να έγιναν κάπως διαφορετικά, με το ίδιο όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση οι δύο γυναίκες έβγαλαν τα ρούχα και τα μαγιό τους στο πλαίσιο φωτογράφισης που γίνονταν στο σημείο.

Όταν όμως οι περαστικοί κατάλαβαν τι γίνεται επικράτησε ένας πανικός, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες και οι φωτογράφοι να αναγκαστούν να φύγουν… τρέχοντας.

Καλά ποιος αλήθεια έδωσε άδεια μέρα… μεσημέρι στο Σχοινιά να γίνει τέτοια χυδαία φωτογράφιση, αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες;

Διαβάστε επίσης:

Φτιάχνουν παντού ψεύτικες Σαντορίνες και τις γεμίζουν κόσμο

Επιχειρηματίας δάγκωσε άνδρα και γυναίκα αστυνομικό – Τι συνέβη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στο Σχοινιά: Μεγάλη ανατροπή με τις δύο γυναίκες που έβγαλαν ρούχα και μαγιό και τις έβγαζαν φωτογραφίες;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.