ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Λάμπρου: Εξόργισε τους αντιπάλους του και έγινε χαμός! (vid)

Προκάλεσε χαμό ο Λάζαρος Λάμπρου με μία ενέργειά του.
Λάμπρου: Εξόργισε τους αντιπάλους του και έγινε χαμός! (vid)

Τα τελευταία του παιχνίδια με την Εξέλσιορ δίνει εκτός απροόπτου ο Λάζαρος Λάμπρου, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει στο φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα του είναι σε καλό φεγγάρι αυτό το διάστημα, μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και η τελευταία ήταν και εντυπωσιακή. Διέλυσε με 7-1 την Ντεν Χάαγκ. Ο Λάμπρου είχε την ασίστ στο 27′ στο δεύτερο γκολ του Παρότ και ήταν εκείνος που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας στο 72′ ο 7-1.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Η Εξέλσιορ επέλεξε να πάει με το πόδι στο γκάζι και καλά έκανε. Της έβγαιναν όλα, ο αντίπαλος ήταν κακός και το σκορ ξέφυγε.

Μόνο που υπάρχει και ο ποδοσφαιρικός σεβασμός. Αυτός δεν έχει να κάνει με το πόσα γκολ θα βάλεις, αλλά με τις ενέργειές σου. Και ο Λάμπρου με το σκορ στο 7-1 και το ρολόι στο 82′ προσπάθησε να κάνει ένα ζογκλερικό που δημιούργησε έντονο εκνευρισμό. Προφανώς οι αντίπαλοί του το θεώρησαν χτύπημα κάτω από τη ζώνη, έλλειψη σεβασμού.

Κάπου εκεί ξέφυγαν τα πράγματα. Στην αμέσως επόμενη φάση ο έμπειρος Φαν Χίντουμ του το φυλούσε. Γι’ αυτό και μόλις ξαναπήρε την μπάλα ο Έλληνας εξτρέμ, του μάζεψε τα πόδια και του έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα έσω και εάν αυτή η ενέργειά του έφερε την κόκκινη κάρτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN NL (@espnnl)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάμπρου: Εξόργισε τους αντιπάλους του και έγινε χαμός! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.