MEDIA

Survivor: Πήγε να ξεφύγει το πράγμα με Δαλάκα και Φάνη – Μην μου κάνεις εμένα έτσι…

Μεγάλη κόντρα έχει ανοίξει ανάμεσα στην Κόκκινη ομάδα και τον Φάνη Μπολέτση.
Survivor: Πήγε να ξεφύγει το πράγμα με Δαλάκα και Φάνη – Μην μου κάνεις εμένα έτσι…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 21η εβδομάδα του Survivor και αρκετά είναι τα νεύρα και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο αγώνισμα για την 2η ασυλία, αφού η Κατερίνα Δαλάκα έγινε έξαλλη με τον Φάνη Μπολέτση, τον οποίο κατηγόρησε πως τοποθέτησε τα τοτέμ με τέτοιον τρόπο ώστε να ευνοηθεί η ομάδα του.

Το περιστατικό μπορεί να έληξε προσωρινά, όμως ο Γιώργος Λιανός το επανέφερε και στο συμβούλιο του νησιού.

Η ένταση συνεχίστηκε και τα πράγματα λίγο έλειψε να ξεφύγουν. Ο παίκτης των Μπλε έκανε μία κίνηση με τα χέρια του προς την Κατερίνα να σταματήσει και αυτή δεν το άφησε ασχολίαστο. «Πρώτα από όλα δεν θα κάνει κινήσεις. Μην μου κάνεις εμένα έτσι, πρόσεξε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τη στιγμή εκείνη απάντησε ο Φάνης Μπολέτσης προς τον παρουσιαστή πετώντας… σπόντα και λέγοντας: «Να τελειώσω, Γιώργο μου επιτρέπεις ή ενοχλούν και να νοήματα που κάνω;».

Η ένταση στο συμβούλιο του Survivor

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Πήγε να ξεφύγει το πράγμα με Δαλάκα και Φάνη – Μην μου κάνεις εμένα έτσι…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!