MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης – Αποχαιρετά τους πάντες!

Αλλάζουν τα πάντα για τον Ορέστη τα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης – Αποχαιρετά τους πάντες!

Πολλές ανατροπές θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς», με τους πρωταγωνιστές μας στη σειρά του MEGA, να βλέπουν τις ζωές τους να αλλάζουν.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης και η Αριάδνη τρέχουν για να γυρίσουν στην Αθήνα προκειμένου να βρεθούν δίπλα στην Ιουλία που γεννάει και τα καταφέρνουν.

Ενώ ο Στάθης βρίσκεται κανονικά και σε όλη τη διαδικασία και παίρνει στα χέρια του τον υγιέστατο μπέμπη, κάτι που φέρνει όλη την οικογένεια σε απίστευτη ευτυχία.

Ο Μάνος με τη Μαρίνα και την Αγγελική γυρίζουν σπίτι, ενώ ο Μάνος παλεύει να μειώσει τις αμφεταμίνες. Ο Ορέστης αποχαιρετάει τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία και φεύγει από τη Μάνη.

Ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης κι η Άννα ξανάρχισαν την σκοποβολή, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιππου στους απόρους και ξαναζεί το δράμα της…

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος δίνει τη μεγαλύτερη… μάχη της ζωής του!

Ο Μάνος πραγματικά έχει τεράστιες δυσκολίες για να κόψει τον εθισμό του και η Μαρίνα παρατηρεί την αλλαγή πάνω του. Ο Άγγελος στριμώχνει την Κούλα όλο και περισσότερο και δεν κάνει πίσω στα «θέλω» του.

Αργότερα, γνωρίζει την Αφροδίτη, γοητεύεται αμέσως και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διεκδικήσει. Η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει τον Μιλτιάδη να δει τη Θεοδώρα με άλλα μάτια, χωρίς όμως να ξέρει ποιος είναι ο διακαής του πόθος.

Η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα αυθημερόν για να γνωρίσει το καινούριο της αδελφάκι και, μαζί με την Αριάδνη, περνούν λίγο χρόνο στο πλευρό της Ιουλίας και του Στάθη.

Τέλος ο Παρασκευάς, κόντρα στις πεποιθήσεις του, αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά σε αυτό. Η Αμαλία μαθαίνει από σπόντα ότι γέννησε η Ιουλία και το λέει στον Ισίδωρο ο οποίος γίνεται έξαλλος που δεν τον ενημέρωσε κανείς νωρίτερα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Πήγε να ξεφύγει το πράγμα με Δαλάκα και Φάνη – Μην μου κάνεις εμένα έτσι…

Survivor 28/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ορέστης – Αποχαιρετά τους πάντες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα