ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Η νέα ακριβότερη ενδεκάδα του Transfermarkt – Χάαλαντ, Σακά, Φόντεν, Οντεγκάαρντ, Ρόδρι, Ράις και μετά… Ολυμπιακός!

Αδιανόητα τα χρήματα που κοστολογούνται πλέον οι ποδοσφαιριστές και η Premier League είναι η «Βασίλισσα».
Premier League: Η νέα ακριβότερη ενδεκάδα του Transfermarkt – Χάαλαντ, Σακά, Φόντεν, Οντεγκάαρντ, Ρόδρι, Ράις και μετά… Ολυμπιακός!

Μετά το τέλος και της φετινής Premier League και τη στέψει ξανά της Μάντσεστερ Σίτι, το Transfermarkt αποφάσισε να κάνει μία αναθεώρηση στη χρηματιστηριακή αξία κάποιων παικτών.

Είναι κάτι άλλωστε που συνηθίζει εδώ και χρόνια, κάνοντας μία γενική σούμα στο τέλος της σεζόν, με όλα τα επιτεύγματα των ποδοσφαιριστών να παίζουν το ρόλο τους.

Έτσι λοιπόν δημιούργησε την ακριβότερη ενδεκάδα για τη σεζόν που μας πέρασε, με τις νέες αναβαθμισμένες αξίες τους.

Το εντυπωσιακό είναι, για να καταλάβουμε τη διαφορά δυναμικότητας και το πόσο έχουν ξεφύγει τα πράγματα, που έξι ποδοσφαιριστές, έχουν μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από την ακριβότερη ομάδα της Super League!

Αυτή φυσικά είναι ο Ολυμπιακός, που από το Transfermarkt κοστολογείται περίπου στα 110 εκατομμύρια ευρώ και αποδεικνύεται ακόμα μία φορά πόσο μεγάλο ήταν ο άθλος του αποκλεισμού της Άστον Βίλα για το Conference League, με τα χαοτικά αυτά οικονομικά δεδομένα.

Πάμε όμως να δούμε την ενδεκάδα και θα καταλάβετε! Στο τέρμα αρχικά έχουμε τον Ονάνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αξία στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά έχουμε τον Άρνολντ με 70 εκατομμύρια, από 80 κοστίζουν οι Ντίαζ και Σαλίμπα, ενώ το Γκβαρντιόλ φτάνει στα 75 εκ. ευρώ.

Μπροστά τους είναι που τα πράγματα ξεφεύγουν για τα καλά, αφού έχουμε τον Ρόδρι και τον Ράις στα 120 εκατομμύρια ευρώ, με τον Οντεγκάαρντ να κλείνει την τριάδα του κέντρου στα 110.

Ενώ η επιθετική τριπλέτα… ζαλίζει με τον Σακά να κοστολογείται πλέον στα 140 εκατομμύρια, τον Φόντεν στα 150 και τον Έρλινγκ Χάαλαντ να παραμένει στα 180.

Δείτε την ακριβότερη ενδεκάδα της Premier League:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Premier League: Η νέα ακριβότερη ενδεκάδα του Transfermarkt – Χάαλαντ, Σακά, Φόντεν, Οντεγκάαρντ, Ρόδρι, Ράις και μετά… Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.