ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεϊτέ: Δίνει ελπίδες στον ΠΑΟΚ η Record, αλλά…

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει σίγουρα τον Μεϊτέ, ωστόσο πρέπει να γίνουν πολλά για να το πετύχει.
Μεϊτέ: Δίνει ελπίδες στον ΠΑΟΚ η Record, αλλά…

Ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση της Super League ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη ο Σουαλιχό Μεϊτέ.

Ο Γάλλος αμυντικός χαφ, ήρθε δανεικός από την Μπενφίκα, κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου και δε βγήκε ποτέ από την ενδεκάδα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τελείωσε τη σεζόν με 42 εμφανίσεις, δύο τελικές πάσες και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά», κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή!

Μεϊτέ: Η Record δίνει ελπίδες – Αυτό είναι το πρόβλημα!

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα χρήματα ήταν πολλά για έναν παίκτη στα 30 του, ο οποίος σίγουρα δε θα φέρει πίσω κάποιο ποσό στο σύλλογο από κάποια ενδεχόμενη πώληση.

Ωστόσο η Record έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, λέγοντας ότι η Μπενφίκα και ο ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει συζητήσεις για ένα ποσό που φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης δε βρίσκεται στα πλάνα και έτσι οι «Αετοί», δε θέλουν να τους μείνει αμανάτι κάποιος που δε θα αγωνίζεται και μπορεί να πάρει ένα καλό ποσό.

Βέβαια και πάλι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να δώσει και το 1,5 εκατομμύριο το χρόνο που ζητάει ο ποδοσφαιριστής.

Αν ο Γάλλος πέσει στις απαιτήσεις του, τότε το deal μπορεί να προχωρήσει, αν και εφόσον απαντήσει θετικά η Μπενφίκα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεϊτέ: Δίνει ελπίδες στον ΠΑΟΚ η Record, αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.