MEDIA

Lockdown για τον Ολυμπιακός – Φιορεντίνα ανέφεραν στον ΣΚΑΪ (vid)

Με τα χρόνια του κορονοϊού και το Lockdown παρομοίασαν στον ΣΚΑΪ (και όχι μόνο) τα μέτρα που παίρνει η πολιτεία για το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα στη Φιλαδέλφεια.
Lockdown για τον Ολυμπιακός – Φιορεντίνα ανέφεραν στον ΣΚΑΪ (vid)

Lockdown στο λεκανοπέδιο ήταν ο τίτλος στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του τελικού του Conference League. Όπως πολλά μέσα έτσι και το κανάλι του Φαλήρου μίλησε για αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Φιορεντίνα (22:00, Cosmote Sports) την προσεχή Τετάρτη (29/5).

Σε ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς δεν απέχει και πολύ από την ανακοίνωση της Θύρας 7 τα όσα ανέφεραν στον ΣΚΑΪ. Δεν έκαναν λόγο για μερικό Lockdown, αλλά κανονικό «λουκέτο» στο λεκανοπέδιο εν όψει του τελικού. Υπερβάλλοντος ζήλος πιθανότατα για να δείξουν πόσο ασφαλείς θα είναι οι Έλληνες πολίτες. Τόσο αυτοί που θα πάνε στο γήπεδο, όσο κι οι κάτοικοι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάντως, ας μη θυμόμαστε τέτοιες κουβέντες. Καλό θα ήταν. Lockdown και διάφορα άλλα τέτοια. Όσο να ναι ξυπνούν μνήμες και για τον περισσότερο κόσμο όχι ευχάριστες. Αυτή τη φρασεολογια επέλεξαν πολλά κανάλια. Όχι μόνο αυτό του Γιάννη Αλαφούζου.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το Lockdown από τον ΣΚΑΪ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown για τον Ολυμπιακός – Φιορεντίνα ανέφεραν στον ΣΚΑΪ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.