MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 28/5: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Η 3η και τελευταία ασυλία θα φέρει έναν από τα ονόματα που μπορεί να έχουν θέση στο Γαλάτσι υποψήφιο.
Survivor spoiler αποχώρηση 28/5: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor spoiler αποχώρηση 28/5: Τεράστιο το ενδιαφέρον για την 3η υποψηφιότητα στο Survivor. Διότι, ένα από τα φαβορί για Γαλάτσι θα βρεθεί σε θέση μονομάχου στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ποιος θα είναι αυτός; Από τους Διάσημους ή του Μαχητές;

Δεν είναι πάντα εύκολες οι μέρες για τα Survivor spoiler. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο νέο για το τι θα γίνει στο συμβούλιο του νησιού. Ούτε για την ασυλία. Διότι, αν μάθουμε ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία θα μάθουμε και τον υποψήφιο. Με άλλα λόγια, αυτοματοποιημένη θα είναι η διαδικασία! Σχεδόν…

Ο Φάνης Μπολέτσης είναι εκτός στίβων μάχης. Δείτε ΕΔΩ πότε θα επιστρέψει ξανά στη δράση. Επομένως, μόνο προβάδισμα νίκης για την 3η ασυλία έχουμε να δώσουμε.

Σε ότι αφορά τις επιλογές για υποψηφιότητες τώρα… Ας μην ξεχνάμε πως Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση. Περιμένουμε να δούμε ποιος από τους δύο θα χάσει τη μονομαχία.

Survivor spoiler αποχώρηση 28/5: Ένα από τα φαβορί;

Από την ημέρα που αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι τέσσερα συγκεκριμένα φαβορί για να πάνε Γαλάτσι. Λογικά και στο Survivor 2024 θα έχουμε 4άδα σε ημιτελικό και τελικό.

Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Γκιουλέκας από τους κόκκινους. Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα από τους μπλε.

Αν χάσουν οι κόκκινοι ο Γιώργος Γκιουλέκας θα είναι υποψήφιος. Αν χάσουν οι μπλε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Διότι, Χριστόφορος και Σταμάτης είναι ήδη στον τάκο…

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! 

Οι Μπλε κέρδισαν την ασυλία ακόμα και χωρίς τον Φάνη, με τους Κόκκινους να πηγαίνουν στην κάλπη, εκεί όπου είχαμε μία τρομερή ανατροπή. Πέσαμε έξω σε όλα! Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η 3η υποψήφια για αποχώρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler αποχώρηση 28/5: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!