MEDIA

Survivor: Για ποιον είπε αυτή την ατάκα η Κατερίνα Δαλάκα;

Η ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα είχε συγκεκριμένο αποδέκτη.
Survivor: Για ποιον είπε αυτή την ατάκα η Κατερίνα Δαλάκα;

Τα νεύρα και οι εντάσεις αυξάνονται στο Survivor, όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η κόκκινη ομάδα και η Κατερίνα Δαλάκα τα έχουν βάλει με τον Φάνη Μπολέτση, θεωρώντας πως προσπάθησε να τους… κλέψει στο αγώνισμα για τη 2η ασυλία.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης μάλιστα τον έβρισε, με τον παίκτη των Μπλε να το αποκαλύπτει μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

Η Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε τη συμπεριφορά του Φάνη, τονίζοντας πως μιλάει πάντα ειρωνικά και έχει μία κακή στάση. «Μιλάει πάντα ειρωνικά, δεν μιλάει ποτέ κανονικά. Θεωρεί πως είναι πάντα το επίκεντρο και πως δημιουργούμε θέματα. Αυτός δημιουργεί τα θέματα. Οπότε δεν έχουμε εμμονή μαζί του, αυτός είναι πάντα το επίκεντρο σε ό,τι θέμα προκύψει», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σχολίασε πως πάντα ρωτάει πως είναι η υγεία του μετά τον τραυματισμό του, κάτι που κάνει off camera διότι σε αντίθετη περίπτωση θα την κατηγορούσαν πως το κάνει για να φανεί καλή στον κόσμο. «Δεν έχω ανάγκη να φανώ καλή, ξέρω τι είμαι και δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι για τα μάτια του κόσμο. Αυτή είμαι και δεν καίγομαι να γίνω αποδεκτή από κανέναν», σημείωσε.

Survivor: Δείτε όλα όσα είπε η Δαλάκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Για ποιον είπε αυτή την ατάκα η Κατερίνα Δαλάκα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα