ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ το ψάχνει για διπλό χτύπημα από τον Αστέρα Τρίπολης

Αρκετά δραστήριος είναι ο ΠΑΟΚ στο κομμάτι της ελληνικής αγοράς.
Ο ΠΑΟΚ το ψάχνει για διπλό χτύπημα από τον Αστέρα Τρίπολης

Προ ημερών το Sportime.gr ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει παίκτες από τη Super League 1 έχοντας αποκαλύψει πως ο ο Γιώργος Λιάβας είναι στο κάδρο.

Στην Τούμπα διαπίστωσαν πως τα κουκιά δεν βγαίνουν στο κομμάτι των Ελλήνων, ενώ υπάρχει θέμα και αποχωρήσεων γηγενών παικτών από το ρόστερ. Όλο αυτό ανάγκασε τους «ασπρόμαυρους» να σκανάρουν την εγχώρια αγορά.

Η υπόθεση του Κωνσταντίνου Θυμιάνη είναι αρκετά βατή. Όποτε θέλει τον κάνει δικό του ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει μείνει ελεύθερος και πουθενά δεν θα βρει κάτι καλύτερο.

Για τον Λιάβα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό, καθώς ο 23χρονος ανανέωσε πρόσφατα, ενώ υπάρχουν και δύο πιο σύνθετες υποθέσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύο ποδοσφαιριστές που δεν περνούν περνούν απαρατήρητοι.

Ο Αντώνης Τσιφτσής δεν είναι άγνωστος στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια το όνομά του έχει πέσει αρκετές φορές στο τραπέζι, αλλά για διάφορους λόγους η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει. Το οικονομικό ήταν ένας εξ αυτών. Μόνο που τώρα το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και οι Αρκάδες δεν έχουν το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση. Γι’ αυτό είναι και πιο διαλλακτικοί.

Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν παίζει μόνος του, ενώ έως τώρα δεν έχει κάνει και κάποια αποφασιστική κίνηση. Ενδεχομένως αυτή να γίνει εντός των ημερών και να περιλαμβάνει και τον Λευτέρη Λύρατζη. Θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του ο Αστέρας Τρίπολης.

Τέλος, πέρα από τον Τσιφτσή ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι και ένα ακόμη περιουσιακό στοιχείο του Αστέρα Τρίπολης. Τον παίκτη που σταδιακά κερδίζει τις εντυπώσεις, αν και μόλις 20 ετών. Ο Νίκος Ζουγλής είναι στην «ασπρόμαυρη» λίστα. Ωστόσο, η δική του περίπτωση είναι πιο περίπλοκη και ακριβή από του Τσιφτσή. Όλα, πάντως, και εκεί θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις των πρωταθλητών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ το ψάχνει για διπλό χτύπημα από τον Αστέρα Τρίπολης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.