MEDIA

MasterChef 29-5: Ψηφοφορία με ένταση για τους γκρι – «Πριν ξεκινήσει ξέρω ότι είμαι υποψήφιος» (vids)

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό (28-5) επεισόδιο του MasterChef!
MasterChef 29-5: Ψηφοφορία με ένταση για τους γκρι – «Πριν ξεκινήσει ξέρω ότι είμαι υποψήφιος» (vids)

MasterChef 29-5: Το MasterChef  συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και έχει καταφέρει να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα προηγούμενα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

MasterChef 29-5: Ψηφοφορία με ένταση για τους γκρι – «Πριν ξεκινήσει ξέρω ότι είμαι υποψήφιος»

Όσο προχωρά ο διαγωνισμός θα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον με το επεισόδιο της Τρίτης 28 Μαΐου να αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ένα επεισόδιο που επισκιάστηκε από τη νέα απουσία του ενός κριτή, Πάνου Ιωαννίδη που έλειψε και πάλι λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Αυτό ήταν και το τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας για φέτος όπως ανακοίνωσαν οι Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παρέα με τα υλικά!

Κάπως έτσι, μπορντό και γκρι μπριγάδα οδηγήθηκαν σε μια ακόμη απαιτητική δοκιμασία, εκεί όπου οι πρώτοι αποδείχθηκαν πιο δημιουργικοί και επικράτησαν με 3-0, στέλνοντας τους αντιπάλους τους σε ψηφοφορία.

Φυσικά, ενδιαφέρον είχε και το ποιος ήταν ο παίκτης με την καλύτερη προσπάθεια και αυτός που κέρδισε τα 1000 ευρώ. H Χριστίνα Χριστοφή για ακόμη μια φορά έκανε τη διαφορά.

Τέλος, το επεισόδιο έκλεισε και με την καθιερωμένη διαδικασία ψηφοφορίας, εκεί όπου ήταν σκούρα τα πράγματα για τους γκρι αλλά κυρίως για τον Γιάννη ο οποίος ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση δηλώνοντας πως ήξερε πως θα ψηφιστεί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 29-5: Ψηφοφορία με ένταση για τους γκρι – «Πριν ξεκινήσει ξέρω ότι είμαι υποψήφιος» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα