ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΑΣΥ: Απίστευτα πράγματα – Πήραν 50 αστυνομικούς για να σταυρώνουν ψηφοδέλτια – Τους πήγαν σε αίθουσα ξενοδοχείου και έπιασαν… δουλειά

Οι εκλογές στην ΠΟΑΣΥ γίνονται πριν τις... εκλογές της ΠΟΑΣΥ.
ΠΟΑΣΥ: Απίστευτα πράγματα – Πήραν 50 αστυνομικούς για να σταυρώνουν ψηφοδέλτια – Τους πήγαν σε αίθουσα ξενοδοχείου και έπιασαν… δουλειά

Απίστευτα πράγματα βγαίνουν από το ρεπορτάζ, αναφορικά με τις εκλογές στο συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών, το οποίο έχει εκλογές.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Sportime, σε 50 αστυνομικούς δόθηκε η δυνατότητα να βρεθούν κάτω από το… ραντάρ σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να αρχίσουν να σταυρώνουν ψηφοδέλτια.

Μάλιστα οι… κακές γλώσσες λένε πως έχει ήδη κανονιστεί το… «αντίτιμο» για τις υπηρεσίες των αστυνομικών και των αστυνομικίνων που συμμετέχουν στο σταύρωμα.

Οι εκλογές στην ΠΟΑΣΥ γίνονται πριν τις… εκλογές της ΠΟΑΣΥ.

Να σημειωθεί πως τα έσοδα της ΠΟΑΣΥ είναι από τους ίδιους τους αστυνομικούς, δηλαδή κλείστηκε μία αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου με λεφτά αστυνομικών για να διευκολυνθούν οι εξυπηρετήσεις και τα… βύσματα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Το μπάχαλο με το Μετρό και γιατί ΟΛΟΙ δεν περίμεναν τον Ολυμπιακό στον τελικό

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο Καρβαλιάλ έδωσε ομαδάρα στον Μεντιλίμπαρ – Οι παίκτες του Πορτογάλου που έκαναν τη διαφορά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΟΑΣΥ: Απίστευτα πράγματα – Πήραν 50 αστυνομικούς για να σταυρώνουν ψηφοδέλτια – Τους πήγαν σε αίθουσα ξενοδοχείου και έπιασαν… δουλειά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.