MEDIA

Survivor spoiler 29-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν τον αγώνα επάθλου!

Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου στο Survivor απόψε. Διάσημοι ή Μαχητές;
Survivor spoiler 29-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν τον αγώνα επάθλου!

Survivor spoiler 29-5: Χαμό θα κάνει το αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπου οι παίκτες θα πρέπει να μονομαχήσουν για ένα πολύ μεγάλο έπαθλο.

Μετά από τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας, οι παίκτες θα παίξουν πιο ελεύθερα, αφού ξέρουν ότι δεν κινδυνεύει κάποιος άλλος και με το έπαθλο ως ένα έξτρα κίνητρο.

Ωστόσο υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν ή να συζητηθούν ειδικά στους Κόκκινους, όπως είδαμε στο trailer του Survivor.

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει εκνευριστεί πολύ με την ομάδα της, που επέλεξε μετά την τελευταία χαμένη ασυλία να τη βγάλει στη μονομαχία.

Αυτό μπορεί να την επηρεάσει και μέσα στο στίβο μάχης, αλλά και η στάση που θα κρατήσει απέναντί της η μπλε ομάδα, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Φάνη.

Survivor spoiler 29-5 : Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο!

Από κει και πέρα όμως, οι δύο ομάδες θέλουν με κάθε τρόπο να πάρουν το μεγάλο έπαθλο που έχουν μπροστά τους, αφού αυτά ξεχωρίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο σημείο ειδικά που έχουμε φτάσει, ο Ατζούν δείχνει ότι του αρέσει να… κακομαθαίνει τους παίκτες, μετά από τόσους μήνες δυσκολιών.

Μαζί τους θα έχουν φυσικά και τους All Star του τουρκικού Survivor για να το διεκδικήσουν μαζί και να το απολαύσουν.

Ποια ομάδα το θέλει περισσότερο; Στην εκτίμηση μας σας είχαμε αναφέρει ότι ελαφρύ προβάδισμα έχουν οι Κόκκινοι, κάτι που επιβεβαιώνεται και οριστικά, αφού αυτοί θα το κατακτήσουν απόψε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 29-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν τον αγώνα επάθλου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!