ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Χρυσάφι» για Κωνσταντέλια – Θρίλερ για τη μεταγραφή

ΠΑΟΚ και Γιάννης Κωνσταντέλιας έχουν μπροστά τους ένα καυτό καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε.
ΠΑΟΚ: «Χρυσάφι» για Κωνσταντέλια – Θρίλερ για τη μεταγραφή

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ρίχνει τους τόνους, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μεταγραφικούς στόχους της Ζάλτσμπουργκ.

Το ενδιαφέρον των Αυστριακών για εκείνον είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή που ο «Ντέλιας» πάτησε γερά στα πόδια του και άρχισε να πρωταγωνιστεί. Ο εκπρόσωπός του διατηρεί πολύ καλή σχέση με το εν λόγω κλαμπ και αυτό αρκούσε σε πρώτη φάση για να ανοίξει η πόρτα.

Στη συνέχεια το κλειδί ήταν οι εμφανίσεις του Βολιώτη μεσοεπιθετικού. Κόντρα σε όσους έλεγαν πως αυτό δεν θα είναι το καλοκαίρι του, ο Κωνσταντέλιας έχει ήδη φέρει πρόταση και το μπαλάκι έχει πάει στον ΠΑΟΚ.

Και μπορεί από την Τούμπα να λένε πως η πρόταση της Ζάλτσμπουργκ ήταν μακριά από τις απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων», αλλά το δεδομένο είναι πως οι Αυστριακοί δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Είναι δεδομένο πως θα επανέλθουν. Το πότε και το πώς θα τα απαντήσουν οι ίδιοι προσεχώς.

Το σίγουρο είναι πως το σίριαλ μόλις ξεκίνησε και ανάλογα με τη στάση του ΠΑΟΚ ίσως έχει αρκετά επεισόδια. Η Ζάλτσμπουργκ θέλει πολύ τον παίκτη και εκείνος όσο περνά ο καιρός βλέπει και με καλύτερη προοπτική το ενδεχόμενο μεταγραφής του εκεί γνωρίζοντας πως οι «ταύροι» είναι ένα ιδανικό σκαλοπάτι για να έρθει μετά η απόλυτη εκτόξευση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: «Χρυσάφι» για Κωνσταντέλια – Θρίλερ για τη μεταγραφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.