ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο νέος προπονητής και οι αλλαγές στο ρόστερ

Οι υποθέσεις που θέλει να εντός των ημερών ο Παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκός: Ο νέος προπονητής και οι αλλαγές στο ρόστερ

«Δουλειά από τη Δευτέρα» είχε πει μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Παναθηναϊκός τρέχει αυτές τις μέρες.

Τόσο η υπόθεση της παραμονής του Γεντβάι όσο και η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπάλντοκ, την οποία αποκάλυψε το Sportime.gr, είχαν κλειδώσει εδώ και καιρό. Απλώς τώρα βγήκαν οι ανακοινώσεις.

Επομένως, ουσιαστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν τελευταία δίχως αυτό να σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός αφήνει τις μέρες να περνούν. Επαφές με προπονητές γίνονται και στο «τριφύλλι» θέλουν το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον εκλεκτό.

Ούτως ή άλλως όποιος αναλάβει, έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Θα πρέπει να καταστρώσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν σε συνεργασία με τα στελέχη της «πράσινης» ΠΑΕ.

Αναπόφευκτα θα είναι αρκετές και οι αλλαγές στο ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει δεδομένα διψήφιο αριθμό αποχωρήσεων. Ήδη έχουν χαιρετήσει κάποιοι παίκτες, θα το κάνουν και άλλοι προσεχώς, ενώ ο νέος κόουτς θα πρέπει να πάρει και σημαντικές αποφάσεις.

Με τον Τζούρισιτς να έχει θέσει δημοσίως θέμα αποχώρησής του λίγο καιρό πριν, τον Βέρμπιτς να μην πείθει, τον Πάλμερ-Μπράουν να είναι διαρκώς τραυματίας και τον Βιλένα να κάνει κάκιστη σεζόν, υπάρχουν ερωτηματικά. Ο επόμενος κόουτς θα αποφασίσει για το δικό τους μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για άλλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η θέση του φορ, όπου εκτός απροόπτου τουλάχιστν ένας εκ των Σπόραρ ή Γερεμέγεφ θα φύγει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ο νέος προπονητής και οι αλλαγές στο ρόστερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.