MEDIA

Survivor: Άσχημο το κλίμα στους Κόκκινους – Δεν πήρε καλά την ψήφισή της η Δαλάκα

Τεταμένο είναι το κλίμα στους Κόκκινους μετά την υποψηφιότητα της Κατερίνας Δαλάκα.
Survivor: Άσχημο το κλίμα στους Κόκκινους – Δεν πήρε καλά την ψήφισή της η Δαλάκα

Survivor: Η 21η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πλησιάζει προς το φινάλε της, με το κλίμα στους Κόκκινους να μην είναι καλό.

Συγκεκριμένα, στο τελευταία συμβούλιο έγινε κάτι που λίγοι περίμεναν και ήρθε να προστεθεί στο ήδη τεταμένο κλίμα.

Μπορεί οι Διάσημοι να είναι στα μαχαίρια με τον Φάνη, ωστόσο πλέον έχουν και εσωτερικά θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Κι αυτό, αφού η Κατερίνα Δαλάκα βγήκε 3η υποψήφια προς αποχώρηση και δεν πήρε καθόλου καλά την κίνηση των συμπαικτών της να την ψηφίσουν.

Άλλωστε, είχαν να επιλέξουν μόνο ανάμεσα στην ίδια και στον Γιώργο Γκιουλέκα και έτσι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Χριστόφορος Ταξίδης την έβγαλαν στον τάκο.

Η παίκτρια των Κόκκινων φρόντισε να δείξει την ενόχλησή της όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως είναι κάτι που δεν περίμενε και πως είναι καλύτερη από τον Γιώργο.

Ο εκνευρισμός της συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα, εκεί όπου δεν μιλούσε σε κανέναν συμπαίκτη της και έκανε τους υπόλοιπους να απορήσουν με τη στάση της.

Survivor: Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν











Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Άσχημο το κλίμα στους Κόκκινους – Δεν πήρε καλά την ψήφισή της η Δαλάκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα