ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με ελληνική σημαία τυλιγμένος ο Ποντένσε – Τι άλλο να κάνει για να πει πως θέλει να μείνει;

Ο Ποντένσε βρήκε στον Ολυμπιακό την ομάδα της καρδιάς του και θέλει να μείνει.
Ολυμπιακός: Με ελληνική σημαία τυλιγμένος ο Ποντένσε – Τι άλλο να κάνει για να πει πως θέλει να μείνει;

Ο Ντάνιελ Ποντένσε πανηγύριζε την επική νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League της OPAP Arena, απέναντι στη Φιορεντίνα, τυλιγμένος με μία ελληνική σημαία.

Τι… άλλο πρέπει να κάνει ο Πορτογάλος για να δείξει πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, όπου βρήκε το Λιμάνι του;

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πληρώσει στη Γουλβς τη ρήτρα του παίκτη, για το ύψος της οποίας τον τελευταίο καιρό γίνονται πολλές… εικασίες.

Η πρώτη διαρροή έκανε λόγο για ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ, όμως τις τελευταίες μέρες δεν βγαίνουν από την Αγγλία αντίστοιχα ποσά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε επίσης:

Μέγας Ολυμπιακός πήρε το Conference League – Ο τρομερός Ελ Κααμπί ξέρανε και τη Φιορεντίνα

Ολυμπιακός: Έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ στην OPAP Arena και πήρε το πρώτο ευρωπαϊκό στη μεγαλύτερη βραδιά του – Όλοι ήταν εκεί και όσοι ζουν και όσοι δεν ζουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Με ελληνική σημαία τυλιγμένος ο Ποντένσε – Τι άλλο να κάνει για να πει πως θέλει να μείνει;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.