ENGINE POWER

Η Ducati ετοιμάζει ξεχωριστό χρώμα για το Mugello MotoGP

Ducati Mugello MotoGP: H Desmosedici GP24 θα δημιουργήσει ένα απερίγραπτο συναίσθημα με την αλλαγή από κόκκινο σε Azzurro (γαλάζιο).
Η Ducati ετοιμάζει ξεχωριστό χρώμα για το Mugello MotoGP

Ducati Mugello MotoGP: Την Κυριακή, η εργοστασιακή ομάδα της Ducati θα αποκαλύψει το ιδιαίτερο χρώμα της στο Mugello για το εγχώριο Grand Prix της, με τη γκάμα ποδηλάτων Desmosedici GP24 να γίνεται από κόκκινο σε Azzurro (γαλάζιο).

Ο Francesco Bagnaia και ο Enea Bastianini θα φορούν τα χρώματα Azzurro και η υπόλοιπη ομάδα θα είναι παρούσα στον αγώνα το Σαββατοκύριακο με το ίδιο εμβληματικό μπλε.

Η νέα εμφάνιση για την Κυριακή είναι τα ίδια χρώματα που χρησιμοποιούν οι Ιταλικές Εθνικές Ομάδες σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, με το χρώμα να έχει μπλε, λευκό και χρυσό στοιχεία.

Ο Mauro Grassilli της Ducati Corse Sports (Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας) δήλωσε: « Οι Nazionali Azzurre δίνουν συναισθήματα σε εκατομμύρια Ιταλούς και νιώθουμε ότι κάνουμε το ίδιο και τα Σαββατοκύριακα των αγώνων, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε πίστες σε όλο τον κόσμο.

motogp-Mugello-ducati

Ducati Mugello MotoGP:«Με την ευκαιρία του εγχώριου Grand Prix μας στο Mugello, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε έναν σύνδεσμο μεταξύ του κόκκινου πάθους που μας διακρίνει στην πίστα και του χρώματος Azzurro που μας ενώνει στην αγάπη μας για το άθλημα».

Οι Ιταλοί φίλαθλοι έχουν πολλά αθλήματα να περιμένουν αυτό το καλοκαίρι με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να ξεκινά τον Ιούνιο, πριν από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν στα τέλη Ιουλίου.

Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο έχει να κάνει με το βροντερό γήπεδο του MotoGP που βρυχάται στην εμβληματική πίστα του Mugello και το ιταλικό κοινό θα κοιτάξει την εργοστασιακή ομάδα της Ducati για να κερδίσει.

Όπως είναι λογικό, οι Bagnaia και Bastianini ανυπομονούν να ξεκινήσουν το ιταλικό GP.

Ducati Mugello MotoGP: «Οι αγώνες στο Mugello είναι πάντα ένα απερίγραπτο συναίσθημα και το να μπορείς να βασιστείς στη ζεστασιά όλων των Ιταλών οπαδών και της Ducatisti στην πίστα κάνει αυτό το γεγονός ακόμα πιο απίστευτο», είπε ο Bagnaia.

«Οι δύο νίκες που σημειώθηκαν εδώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πιο όμορφες από τις άλλες και ονειρεύομαι να μπορέσω να το κάνω ξανά φέτος.

«Η Κυριακή μας στο ιταλικό GP θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή καθώς θα φοράμε τα ίδια χρώματα με την εθνική ομάδα! Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να μπω στην πίστα!».

Μετά από ένα άσκοπο GP στη Βαρκελώνη, ο Μπαστιανίνι είπε: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να παλέψω για ένα καλό αποτέλεσμα και να δώσω ένα υπέροχο σόου σε όλους τους θαυμαστές μου και τη Ducatisti, που θα είναι στο Mugello αυτό το Σαββατοκύριακο».

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ducati ετοιμάζει ξεχωριστό χρώμα για το Mugello MotoGP», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!