ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρρώστησε ο Νικολακόπουλος με τον Ολυμπιακό…

«Μας αρρώστησε ο Ολυμπιακός, αλλά το έκανε», είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος για τη σπουδαία επιτυχία και το ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Αρρώστησε ο Νικολακόπουλος με τον Ολυμπιακό…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έκανε το σχόλιό του για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Conference League. Αφιέρωσε το τρόπαιο στον Σάββα Θεοδωρίδη, επειδή ο γιος του είναι στην απονομή…

«Μας αρρώστησε ο Ολυμπιακός» είπε στο ξεκίνημά του ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μιλώντας στον Bwin SportFM είπε πως η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα.

Όσα είπε ο Νικολακόπουλος για τον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρρώστησε ο Νικολακόπουλος με τον Ολυμπιακό…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.