ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη συγκίνηση ο Κώστας Φορτούνης, έδωσε μήνυμα παραμονής – «Να αγαπάτε αυτή την ομάδα»

Ο Κώστας Φορτούνης λύγισε μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού!
Απίστευτη συγκίνηση ο Κώστας Φορτούνης, έδωσε μήνυμα παραμονής – «Να αγαπάτε αυτή την ομάδα»

Ο Ολυμπιακός πήρε το Conference League και ο Κώστας Φορτούνης έγινε όπως δικαιούταν ο πρώτος αρχηγός που σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα σε ελληνική ομάδα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έγραψε ιστορία, έχοντας περάσει τα πάντα με την ομάδα του Πειραιά. Χαρές, λύπες, τραυματισμούς και συγκινήσεις.

Ωστόσο φέτος ήταν από τους κομβικούς παίκτες της τρελής πορείας αυτής, που έβαλε πολλά λεφτά στα ταμεία της ομάδας του και πάνω από όλα μία αδιανόητη κούπα.

Όταν ο Ολυμπιακός έφτασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στήθηκε ένα τεράστιο πάρτι ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας του Πειραιά και τους οπαδούς.

Μέχρι που το λόγο πήρε ο μεγάλος αρχηγός και ο Κώστας Φορτούνης συγκίνησε τους πάντες και έστειλε μήνυμα παραμονής.

«Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, κάναμε έναν άθλο, σάς ευχαριστούμε όλους. Θέλω να αγαπάτε αυτή την ομάδα με την καρδιά σας και όλοι μαζί να πάμε για ευρωπαϊκά», ήταν τα λόγια του, δείχνοντας πάρα πολύ συγκινημένος.

Δείτε τα όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη συγκίνηση ο Κώστας Φορτούνης, έδωσε μήνυμα παραμονής – «Να αγαπάτε αυτή την ομάδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.