ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αδιανόητο αυτό που έκανε – Μόλις 0.1% είχε για να κατακτήσει το τρόπαιο μετά την ήττα από τη Μακάμπι!

Ο Ολυμπιακός δεν έγραψε απλά ιστορία, έκανε πραγματικά κάτι που θεωρούταν αδύνατο.
Ολυμπιακός: Αδιανόητο αυτό που έκανε – Μόλις 0.1% είχε για να κατακτήσει το τρόπαιο μετά την ήττα από τη Μακάμπι!

Ο Ολυμπιακός το κατάφερε και αυτό, νικώντας τη Φιορεντίνα με 1-0 έφερε το Conference League στην Ελλάδα, δηλαδή το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πραγματικά το παιχνίδι της ζωής τους, όχι τόσο με τα πόδια τους αλλά με την ψυχή τους και με τη βοήθεια του κόσμου τους.

Αυτό που πέτυχε λοιπόν η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, κάποιοι το θεωρούσαν αδύνατο, ακόμα και οι στατιστικές.

Συγκεκριμένα, όπως γνωρίζαμε και μας υπενθυμίζει και το γνωστό σάιτ «433», η ομάδα του Πειραιά μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-4, έδινε ποσοστό 0.1% για να πάρει το τρόπαιο.

Ο Βάσκος κόουτς όμως και οι παίκτες του, είχαν τελείως διαφορετική άποψη και όλα άρχισαν από την τεράστια ανατροπή με 1-6 στον επαναληπτικό.

Φυσικά ακολούθησε η τεράστια πρόκριση στα πέναλτι με τη Φενερμπαχτσέ που… έσπασαν καρδιές, ενώ και οι τρομερές εμφανίσεις που έριξαν την Άστον Βίλα στον… καναβάτσο.

Έτσι ο τρομερός Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ κατάφερε να διαψεύσει ακόμα και τη στατιστική και όλα τα προγνωστικά και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αδιανόητο αυτό που έκανε – Μόλις 0.1% είχε για να κατακτήσει το τρόπαιο μετά την ήττα από τη Μακάμπι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.