ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έχει συμφωνήσει ο Μάντζιος και συνεχίζει!

Άρης και Μάντζιος τα έχουν βρει και το ραντεβού της Πέμπτης θα επικυρώσει την ανανέωση της συνεργσίας των δύο πλευρών.
Άρης: Έχει συμφωνήσει ο Μάντζιος και συνεχίζει!

Άρης: Τυπική περισσότερο, η σημερινή (30/5) συνάντηση που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» με τον Άκη Μάντζιο. Η συμφωνία έχει κλειδώσει από το βράδυ του τελικού.

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και παρά την απώλεια του τροπαίου, ο Καρυπίδης ήταν ξεκάθαρος: Μάντζιος και Κουέστα μένουν στην ομάδα. Για τους υπόλοιπους που λήγουν τα συμβόλαια τους, δεν είπε λέξη. To Sportime έχει αποκαλύψει οτι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι που τελειώνει το συμβόλαιο τους το καλοκαίρι, θα αποχωρήσουν. Διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και Μάντζιος έκλεισαν ραντεβού στην Αθήνα για να το τελειώσουν και τυπικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Το οποίο θα γίνει την Πέμπτη.

Προπαραμονές της συνάντησης τους, έσκασε θέμα οτι ο Μάντζιος τελειώνει από τον Άρη και μετακομίζει στην Κύπρο. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν έδωσε καμία  σημασία στην «αποκλειστική» είδηση που η αλήθεια είναι οτι δεν τα ακολούθησαν αρκετοί.

Ο Μάντζιος απορούσε πως, ποιος και από που προέκυψε το οτι κλείνει σε ομάδα της Κύπρου! Καμία βάση δεν έχουν τα σενάρια για Μάντζιο και Κύπρο, όπως και το οτι ο Άρης θα ψάξει για νέο προπονητή.

Καρυπίδης και Μάντζιος έχουν ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα τηλεφωνικά, έχουν αμφότεροι δείξει διάθεση να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν και μετά το ραντεβού της Πέμπτης, η ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα κόουτς θα επικυρωθεί και επίσημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Έχει συμφωνήσει ο Μάντζιος και συνεχίζει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.