ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεβασμός στον Ολυμπιακό, τον κέρδισε! Υποκλιθείτε στον Γιάννη. Το αξίζει! (vid)

Όσο υπάρχει ο τεράστιος Γιάννης Παπαστεφανάκης, θα υπάρχει ελπίδα. Γιατί μόνο από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια!
Σεβασμός στον Ολυμπιακό, τον κέρδισε! Υποκλιθείτε στον Γιάννη. Το αξίζει! (vid)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον σεβασμό όλων με την κούπα. Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης μας «υποχρεώνει» να υποκλιθούμε στο μεγαλείο της ψυχής του.

Αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης στη Φιλαδέλφεια γίνεται once in a lifetime. Μέχρι τουλάχιστον να αποδείξουμε και να πείσουμε την υπόλοιπη ευρώπη οτι οι ελληνικές ομάδες δεν είναι για το μια στο τόσο, αλλά για το κάθε χρόνο και καλύτερα.

Μέχρι να αποδείξουμε στους έξω, ας ασχοληθούμε με τα «μέσα». Και εκεί υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Εκείνος που μας δείχνει ο μικρός αλλά τεράστιος Γιάννης Παπαστεφανάκης. Ο πιο διάσημος φίλος του ποδοσφαίρου, ο πλέον αγαπητός φίλαθλος και όπως ο ίδιος είπε «ο Γιάννης όλων των ομάδων».

Το μεγαλείο της ψυχής του είναι το φως στο σκοταδισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το αγνό και καθαρό του βλέμμα, η ματιά με την οποία οφείλουμε όλοι να βλέπουμε τον αθλητισμό. Η ντομπροσύνη στον λόγο του και προπάντων η προσέγγιση του είναι ο δρόμος που πρέπει αρχικά να ακολουθήσουν οι φίλαθλοι και οι οπαδοί και εν συνεχεία να τον ακολουθήσουν και οι παράγοντες, αφού θα αντιληφθούν οτι στην τοξικότητα δεν θα βρουν ανταπόκριση ούτε τη φωνή για την… οργή του λαού.

Ο γίγαντας Γιάννης Παπαστεφανάκης, πανηγύρισε με την ψυχή του το πρωτάθλημα που πήρε η ομάδα του ο ΠΑΟΚ, με την καρδούλα του την Euroleague που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός και με την τετάστια ψυχή του την κούπα του Conference League που σήκωσε ο Ολυμπιακός. Και πιθανότατα θα κοιμήθηκε με τη φανέλα του «αγαπημένου του» Ελ Κααμπί,  με το μετάλλιο στο στήθος και με τα γάντια του Τζολάκη δίπλα στο προσκέφαλο του!

Τα έζησε, τα χάρηκε. Ούτε για λεζάντα, ούτε για την «αντικειμενικότητα», ούτε για το φαίνεσθε και τη δηθενιά.

Ο Γιάνναρος είναι ο μονόδρομος για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν θέλουμε όντως να το αλλάξουμε. Αν όντως θέλουμε να τελειώνουμε με τα καφριλίκια, την τοξικότητα και όλα αυτά τα οποία καταδικάζουμε αλλά προκαλούμε όλοι μας, ο καθένας από το μετερίζι του. Ο Γιάνναρος είναι η λύση.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον σεβασμό. Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης αξίζει την υπόκλιση.

Γιατί όσο υπάρχουν Γιάννηδες, θα υπάρχει πάντα ελπίδα.

Πραγματικά αξίζει να ακούσετε και να ξανά ακούσετε τα όσα είπε, μετά το τέλος του τελικού. Έστω και ένας να αντιληφθεί πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και αλλάξει, κέρδος θα είναι.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεβασμός στον Ολυμπιακό, τον κέρδισε! Υποκλιθείτε στον Γιάννη. Το αξίζει! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!