ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Και όμως σε λίγους μήνες ο Βαλβέρδε μπορεί να θέλει να χάσει ο Μεντιλίμπαρ

Απίθανα πράγματα μπορεί να συμβούν τη νέα χρονιά.
Ολυμπιακός: Και όμως σε λίγους μήνες ο Βαλβέρδε μπορεί να θέλει να χάσει ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός, παρουσία του λατρεμένου στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, Ερνέστο Βαλβέρδε, κατέκτησε το βράδυ της Τετάρτης, το Conference League.

Η θρυλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα, με 1-0 στην OPAP Arena, έστειλε τον Ολυμπιακό κατευθείαν στην League Phase του Europa League τον Σεπτέμβριο.

Εκεί, στη League Phase βρίσκεται και η Αθλέτικο Μπιλμπάο, του Ερνέστο Βαβλέρδε, με τον τελικό του Europa League να γίνεται τη νέα χρονιά στο Στάδιο Σαν Μαμές, έδρα της Μπιλμπάο.

Βάσει του νέου τρόπου διεξαγωγής του Europa League, ο Ολυμπιακός θα παίξει με δύο ομάδες από το κάθε γκρουπ δυναμικότητας (σ.σ. και του δικού του) σε μονές αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται πιθανά στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας θα βρίσκεται και η Αθλέτικο Μπιλμπάο, του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοί του στο Europa League!

Ερνέστο Βαλβέρδε: Να έχεις προπονήσει τον Μέσι – Να λατρεύεσαι σαν Θεός στο Μπιλπάο – Να δακρύζεις στο γκολ του Ολυμπιακού και να σιγοτραγουδάς συνθήματα – Βαμμένος κόκκινος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Και όμως σε λίγους μήνες ο Βαλβέρδε μπορεί να θέλει να χάσει ο Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.