MEDIA

Ολυμπιακός: Η ζωή των παικτών εκτός γηπέδου: Οι σύντροφοι, οι γάμοι και οι οικογενειακές στιγμές

Οι γυναίκες δίπλα από τους κατακτητές του Conference League, αλλά και το γενικότερο lifestyle των παικτών του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Η ζωή των παικτών εκτός γηπέδου: Οι σύντροφοι, οι γάμοι και οι οικογενειακές στιγμές

Ολυμπιακός: Η ζωή των παικτών των ερυθρόλευκων που έγραψαν ιστορία το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στην ΟΠΑΠ Αrena με την κατάκτηση του Europa Conference League. Οι σύντροφοι, οι γάμοι και οι οικογενειακές στιγμές.

Άλλωστε πίσω ή δίπλα αν θέλετε καλύτερα από έναν ισχυρό άνδρα κρύβεται πάντα και μια ισχυρή γυναίκα, λέει ο λαός. Έτσι και οι περισσότεροι εκ των παικτών του Ολυμπιακού, έχουν το δικό τους στήριγμα, που είναι εκεί σε όλες τις δύσκολες και εύκολες στιγμές, για να τους δίνει δύναμη.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αφιερώματα από τις εκπομπές TLIVE της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA TV και της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη 2» στο κανάλι OPEN TV.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η ζωή των παικτών εκτός γηπέδου: Οι σύντροφοι, οι γάμοι και οι οικογενειακές στιγμές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.