ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγάλεω ΤΩΡΑ! Πατέρας απειλεί να αυτοκτονήσει μετά την καταγγελία της κόρης του για ενδοοικογενειακή βία

Αιγάλεω ΤΩΡΑ! Πατέρας απειλεί να αυτοκτονήσει μετά την καταγγελία της κόρης του για ενδοοικογενειακή βία! Θρίλερ στην Αθήνα
Αιγάλεω ΤΩΡΑ! Πατέρας απειλεί να αυτοκτονήσει μετά την καταγγελία της κόρης του για ενδοοικογενειακή βία

Αιγάλεω ΤΩΡΑ! Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα είναι συγκλονιστικό. Μια γειτονιά στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κόρη πήγε και κατήγγειλε τον πατέρα της για σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Οι Αρχές όπως καλούνται να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις ακολούθησαν το πρωτόκολλο.

Πήγαν στο σπίτι του πατέρα προκειμένου να οδηγηθεί στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.

Αλλά αυτήν την αντίδραση σίγουρα δεν την περίμεναν. Ο πατέρας κλείστηκε μέσα στο σπίτι και απειλεί να αυτοκτονήσει. Οι καταγγελίες της κόρης του είναι φυσικά πολύ σοβαρές. Μια και πρόκειται για ακόμα μία καταγγελία, για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας απειλεί τους αστυνομικούς πως θα αυτοκτονήσει με ποντικοφάρμακο. Έχει κλειστεί στο σπίτι και δε βγαίνει με τίποτα. Όλη η γειτονιά στο Αιγάλεω είναι στο πόδι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιγάλεω ΤΩΡΑ! Πατέρας απειλεί να αυτοκτονήσει μετά την καταγγελία της κόρης του για ενδοοικογενειακή βία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.