MEDIA

Survivor: Πρωτοφανής επίθεση με βαριές κουβέντες από Γκιουλέκα σε Φάνη – «Δεν έχει υπάρξει πιο κενός άνθρωπος»

Επίθεση με βαριές κουβέντες από τον Γιώργο Γκιουλέκα προς τον Φάνη Μπολέτση.
Survivor: Πρωτοφανής επίθεση με βαριές κουβέντες από Γκιουλέκα σε Φάνη – «Δεν έχει υπάρξει πιο κενός άνθρωπος»

Οι κόντρες και οι εντάσεις στο Survivor δεν σταματούν και ο Γιώργος Γκιουλέκας τα έβαλε για άλλη μία φορά με τον Φάνη Μπολέτση.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τη δική τους μάχη στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας το οποίο παρακολουθήσατε Live μέσα από το Sportime, όμως δεν έλειψαν οι διαμάχες.

Ο Φάνης Μπολέτσης αποφάσισε να αγωνιστεί και τους τρέλανε όλους, παίζοντας με ένα χέρι και κάνοντας το 4 στα 4 χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν έξαλλος μαζί του, αφού ο παίκτης των Μπλε αποφάσισε να μιλήσει για το γεγονός πως τον διάλεξαν αν και τραυματία.

Ο «El Mago» μίλησε με σκληρά λόγια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ξέρω αν σε τόσα χρόνια Survivor έχει υπάρξει πιο κενός συναισθηματικά άνθρωπος από τον Φάνη».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως «είναι δεύτερο σερί έπαθλο που κερδίζει, δεν έχει πει κουβέντα για τους γονείς του, κουβέντα για τον αδερφό του, πήρε τον λόγο και βγάζει χολή. Και την προηγούμενη φορά είπε για το ματσάρισμα. Θέλει να βάλει τόσο πάνω τον εγωισμό του και όχι να σταθεί στους γονείς του».

Survivor: Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Πρωτοφανής επίθεση με βαριές κουβέντες από Γκιουλέκα σε Φάνη – «Δεν έχει υπάρξει πιο κενός άνθρωπος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα