MEDIA

Survivor: Ημέρα που ο Φάνης Μπολέτσης θύμισε Ντάνο…

Ο Φάνης Μπολέτσης έκανε απίθανα πράγματα και πάει να κερδίσει άνετα το Survivor, θυμίζοντας Ντάνο. Μεγάλο φαβορί να κερδίσει το τρόπαιο!
Survivor: Ημέρα που ο Φάνης Μπολέτσης θύμισε Ντάνο…

Τι έκανε ο Φάνης Μπολέτσης ακριβώς στο Survivor; Φοβερή η επιστροφή του στο έπαθλο επικοινωνίας. Από τους οκτώ πόντους πήρε τους τέσσερις για τους Μαχητές. Θύμισε Ντάνο όταν έπαιζε μόνος του απέναντι σε μια ολόκληρη ομάδα.

Εντάξει, δεν έπαιζε μόνος του εκείνος. Αλλά τους τρέλανε όλους παίζοντας με ένα χέρι ο Φάνης. Οι κινήσεις του ήταν περιορισμένες, προστάτευε τον ώμο του να μην πάθει ζημιά, αλλά στον τελικό στόχο ήταν… πύραυλος.

Καλό είναι που και που να κάνουμε και κάνα σχόλιο. Το Survivor 2024 είναι αθλητικό παιχνίδι, αγωνιστικό. Ώρες ώρες κάποιοι υπερβάλλουν εαυτό και αξίζει να τους επαινούμε. Όπως ο Φάνης, για παράδειγμα. Δεν είναι μόνο τα Survivor spoiler.

Τέσσερις πόντους κέρδισε ο Φάνης Μπολέτσης κάνοντας απίθανα πράγματα. Ένας από αυτούς ήταν ο τελικός πόντος κόντρα στον Γιώργο Γκιουλέκα. Αυτή η ηρωική του προσπάθεια στον τελικό στόχο και το ότι μπήκε μέσα με δική του ευθύνη τον ανεβάζουν πολύ στα μάτια του κόσμου.

Οι παρομοιώσεις με τον Ντάνο είναι πολλές. Ο Φάνης θα γίνει ένας από τους θρύλους του παιχνιδιού και θα πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Τεράστιο φαβορί να κερδίσει το έπαθλο.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Ο Φάνης Μπολέτσης στον τελευταίο πόντο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Ημέρα που ο Φάνης Μπολέτσης θύμισε Ντάνο…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!