ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο παίκτης που δεν έχει παίξει ποτέ για τους «ερυθρόλευκους» και τρελάθηκε με το Conference League

Τρελάθηκε παίκτης που δεν έχει περάσει από τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του Conferenc League από τους Πειραιώτες.
Ολυμπιακός: Ο παίκτης που δεν έχει παίξει ποτέ για τους «ερυθρόλευκους» και τρελάθηκε με το Conference League

Με την κατάκτηση του Conference League ο Ολυμπιακός έγινε το πρώτο θέμα σε όλη την Ευρώπη και ενδεχομένως όχι μόνο.

Οι Πειραιώτες είναι στο επίκεντρο. Έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο. Μεγάλο κατόρθωμα, μεγάλη και η προβολή.

Είναι πολλοί οι πρώην «ερυθρόλευκοι» που θυμήθηκαν το κλαμπ και ευχήθηκαν τα καλύτερα. Μόνο που εκτός αυτών την κούπα την πανηγύρισαν και άλλοι.

Έκπληξη προκαλεί η ανάρτηση που έκανε ο Νεμάνια Ράντονιτς. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε, προσπάθησε να τον πάρει τον Ιανουάριο, αλλά εκείνος κατέληξε στη Μαγιόρα. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα περίμενε στην Ισπανία. Ωστόσο, ο Σέρβος δεν ξέχασε τους Πειραιώτες.

Ο 28χρονος διεθνής εξτρέμ πανηγύρισε την κατάκτηση του Conference League λες και είχε περάσει από το λιμάνι. Το λες και εντυπωσιακό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο παίκτης που δεν έχει παίξει ποτέ για τους «ερυθρόλευκους» και τρελάθηκε με το Conference League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.